Re: От: Крадат ли БГ пощи пратките от Китай?
p.s.много ми е любопитно как лелките определят дали пратката е над 20 $ и я задържат,
защото съм поръчвал и за 50 $ ,и пак при мен директно |това с обявената стойност не го коментираме:lol:|
По принцип по фактура, ако те вкарват в една стаичка да си разпечаташ платежното я от PayPal, я от банковата сметка,, я от сайта акаунта си и така доказват. Но при наистина подозрения, че надхвърля тези брутално много пари.
За $50 някак ще мина, то това не е кой знае какво. В това число тениски, обувки, колани, някоя друга флашка, кабелче, кухненски уред в тънкия ценови клас и прочие, но примерно на мен ми казаха, да не се правя на ударен, защото пратката е над $50, и аз им казах, че не се правя на ударен, а просто знам каква бюрокращина следва за телефон от $240 и ще се радвам да имат някакви по-човешки процедури, а не да чакам телефона си с тоя дето чака контейнера с дрехи. Някак няма логика това.
Да не говорим къде ги съхраняват и че от време на време "няма такава пратка при нас" или "така дойде, не сме я пипали".....и телефона ми тогава беше отварян, разбираш ли да не е бомба идваща от Али експрес, пратена през PayPal.