И ти точно по какъв начин правиш нещата по-добри?
Сега ще те захапя, Блинки какво е виновен? Такъв ни е народа, такава ни е нацията? Човекът си поддържа сайта, това че българите са неблагодарници и измамници, каква вина носи той?Тук отдавна е загубена предприемаческата нотка. Много хора или липсват, или не пишат. Това за мен е форум за общи приказки в който от време на време се казва нещо полезно. Но наистина полезното е от време на време и не е основно. Сигурно имам принос за това положение, но не мисля, че съм само аз. Идеята на форума е да има диалог, тук повечето случаи или се задават някакви малоумни въпроси от току-що регистрирали се индианци, или почваме да се разправяме за всекидневни тъпи теми като тази в която си драскаме в момента. На пръсти се броят темите в които наистина се е водела смислена дискусия по въпроси, свързани с ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО. Повечето от тях са с последни постове отпреди 2-3 години, а някои и повече.
Ако искаш това да е предприемачески форум, то изключи подобни глупости като теми в които се обсъжда какво казал Гешев, къде навряли Васил Божков и т.н.
Иначе и с твое участие това е една говорилня, носеща славното име от миналото - предприемач.
Абе каква поддръжка прави - вижда че някой репортнал и трие. Без да чете, без да вниква в контекста, без грам мозъчна обработка на ситуацията.Сега ще те захапя, Блинки какво е виновен? Такъв ни е народа, такава ни е нацията? Човекът си поддържа сайта, това че българите са неблагодарници и измамници, каква вина носи той?
Много хубав сайт. Предай поздрави на собственика и обкръжението му.ÐÑÑжаваÑа глаÑÑва на пÑÑво ÑеÑене "ÐаÑÐ²Ð¾Ñ Ð·Ð° пÑогÑамиÑÑиÑе Ñ Ð²Ð¸Ñоки доÑоди"
Ð Ñаз добÑа.nenovinite.com
СтЕгайте се!
Ей сега ще му звънна на Самуил да му предам поздравите.Много хубав сайт. Предай поздрави на собственика и обкръжението му.
Въпреки, че мога просто да го изхейтя, истината е че доста от мненията му са си на място и не са глупости.
Няма значение какво пише под ника. Вярвам, че си разбрал каква точно е идеята на социалните сайтове каквито са форумите. Споделяне, помощ, нещо говори ли ти, ако не, няма значение.Ако под никнейма ми пишеше Owner, питай ме. Просто ти отговарям на написаното. Работата ми тук не е да правя по-добър форума. Това по-скоро да е твоя работа. Аз си правя каквото ми е кеф.
А иначе относно въпроса ти конкретно: Можеш да ми разгледаш постовете и да видиш, че когато в някоя тема е имало смислен диалог на тема предприемачество, свързан с въпроси и предизвикателства, съм се включвал с каквото мога да помогна или с каквото знам. Но както написах и по-горе, тези теми и дискусии са между всичките общи приказки към които включваме и тази тема.
То няма на кого да споделиш или да помогнеш. Виж кои са най-коментираните теми във форума последната година? Сигурно 80% са в този раздел. Това какво ти говори? Не е до мен или до теб. Като е имало адекватни теми по които имам информация за споделяне, мисля, че достатъчно съм споделял и съм се опитвал да помагам. Но както казах, форумът предполага и изисква най-малкото ДИАЛОГ, а по-желатлено - ДИСКУСИЯ. Тук това на смислени теми не се случва. Дискусиите се получават по ей такива малоумни теми като тази. Последната смислена дискусия в която участвах беше преди около 2 години май в тази тема: https://www.predpriemach.com/threads/shopify-и-плащания-с-кредитни-карти.75085/Няма значение какво пише под ника. Вярвам, че си разбрал каква точно е идеята на социалните сайтове каквито са форумите. Споделяне, помощ, нещо говори ли ти, ако не, няма значение.
Аз лично си правя кефа по дискотеките и баровете, а мои познати с по хард преживявания, ходят на масажи с освобождаване. Но нямам около себе си някой да си прави кефа във форум за онлайн бизнес.
Респект, че споделяш и влизаш адекватно, нямам нищо против да влизаш и така, но гледай да редуваш, че повечето го забелязват. И аз съм принуден да реагирам. Сори, няма как.
Аз в тези теми нищо "предприемаческо" не виждам.Да, давам на нови мнение: https://www.predpriemach.com/whats-new/posts/525324/ И какво точно трябва да видя?
Всъщност последните дискусии са:
Имам страница във Фейсбук със 50к + харесвания. Как да изкарвам пари от нея ?
Здравейте собственик съм на една страничка във фейсбук със над 50 хил. харесвания ... Моля за споделянияза начин на развиване на страницата.... До тук съм мислил само за печат и продаване на вид/ тениски, чаши и тем подобни.... Идеята ми е по скоро как да намеря хора който да искат да споделям...www.predpriemach.com
проблем - Нов хостинг или VPS на евтини цени..
Имам проблем с превишено процесорно време. Последните 11 години ползвах само ICN като няколко пъти съм се сблъскал с проблема с превишено процесорно време.. в момента единия ми уеб сайт е на автопилот , като имам индексирани 40 хиляди страници в Гугъл.. обаче трафика е слаб едва 50 уникални...www.predpriemach.com
И още много други. Ама айде да не разводняваме поредната.
То и в БГмама можеш да си намираш такива неща. Въпроса е, че колкото човека досега са споделили, че им се струва че форума няма никаква посока и е оставен като на автопилот, все им се казва че не е така и просто народа бил такъв, интересите се променяли, и не знам какво друго.но още съм тук и още гледам, че се споделя полезни неща, където рядко ще намеря другаде.
Не виждаш нищо предприемаческо във въпроса Как да изкара пари от страница? Какви точно въпроси очакваш? Имам една фабрика - как да автоматизирам втора линия? Хахахаха. Технически форми много, да, но технически форуми готови да помогнат, и то в бг, не знам лично аз. Сещам се за 1, макс 2. И в онлайн бизнеса хостинга мисля, че в важна част от процеса.Аз в тези теми нищо "предприемаческо" не виждам.
По твоята логика - за втората тема с VPSа си има хостинг/технически форуми и да питат там.
По първата - ... това ли ти е идеята за ПРЕДПРИЕМАЧ???
Но както каза - да не трупаме мнения в поредната спамаджийска дискусия, че ще развалим съвсем реномето на форума.
Очаквам не само питащи "КАК ДА ИЗКАРАМ ПАРИ ОТ ТОВА ИЛИ ОНОВА", очаквам дискусии на тема, подобна на тази, която си посочил. Разбира се не за фабрики и поточни линии, но защо не и за това, ако има кой да сподели инфо?Не виждаш нищо предприемаческо във въпроса Как да изкара пари от страница? Какви точно въпроси очакваш? Имам една фабрика - как да автоматизирам втора линия? Хахахаха. Технически форми много, да, но технически форуми готови да помогнат, и то в бг, не знам лично аз. Сещам се за 1, макс 2. И в онлайн бизнеса хостинга мисля, че в важна част от процеса.
Колкото до това дали Блинки ще иска трафик....иска, всеки иска, но това не е самоцел. Все пак знам, че е нишови форум и трафика е определен и ограничен. Няма как да иска трафика на големите форуми, ако има вече големи и живи, освен бгмамата.
Аз за други не се сещам. Факта че форум от този тип съществува е достатъчен.Не виждаш нищо предприемаческо във въпроса Как да изкара пари от страница? Какви точно въпроси очакваш? Имам една фабрика - как да автоматизирам втора линия? Хахахаха. Технически форми много, да, но технически форуми готови да помогнат, и то в бг, не знам лично аз. Сещам се за 1, макс 2. И в онлайн бизнеса хостинга мисля, че в важна част от процеса.
Колкото до това дали Блинки ще иска трафик....иска, всеки иска, но това не е самоцел. Все пак знам, че е нишови форум и трафика е определен и ограничен. Няма как да иска трафика на големите форуми, ако има вече големи и живи, освен бгмамата.