contra
Well-Known Member
Джони, излагаш се. Блинки дори не е длъжен да го следи форума.
Аз за други не се сещам. Факта че форум от този тип съществува е достатъчен.
Ближи, ближи. Няма лошо.
Джони, излагаш се. Блинки дори не е длъжен да го следи форума.
Аз за други не се сещам. Факта че форум от този тип съществува е достатъчен.
А ти му отдай заслуженото, къде си видял не просто модератор, а собственик на сравнително голям форум да отговаря изобщо. Този тип форуми има само два в България, които продължават да имат трафик - калдата и този, но калдата не е само форум.Ближи, ближи. Няма лошо.
Еее, не е като да е излъгал. Но трудно е да се бори човек със социалките. Но пък като гледам девовете са нон стоп в Стаковърфлоу.Ближи, ближи. Няма лошо.
Нямам нищо лично срещу теб, но се замисли ти ако беше собственика на този сайт изобщо щеше ли да отговориш на потребител?Стига приглася, ами дай да ти видя дигиталното рисуване.
Може да ми дойде някоя идея.
Поправи ме, ако греша, но от месеци се опитваш да убедиш форума в блестящите ти идеи, а те е шубе да инвестираш 1000лв. в тях. Това не те ли прави псевдо-бизнесмен? И не излизай с отговора, че не можеш да си позволиш такъв бюджет. Ако идеите ти са толкова доходни колкото обясняваш досега да се беше хванал да работиш някъде и за 3-4 месеца или да беше поел няколко фрийланс задачи за да спестиш парите. Аз по - дребен тарикат от теб не съм виждал тук във форума. Направо съсел.Без да познавам почти никой от тук (само някои познавам д/г) вече се убедих, че е пълно с мрънкачи, недоволни, псевдо-бизнесмени и дребни тарикати. Този форум е явление за българската действителност. Даже не знам как още съществува...
Аз си мислех, че на змиите викат така.Хаххах съсел - яка дума. На село така викаха на големите мишки. мишка<плъх<съсел
Божкее, тва градските чеда сте трагично неграмотни.Аз си мислех, че на змиите викат така.
Божкее, тва градските чеда сте трагично неграмотни.
Според мен и дебелия сгъва сергията, буквално и преносно. Този дебелак и той е в Дубай, а грозния му бизнес е с дългове, които явно са минали пак покрай НАП и другите спевдо-държавни институции. Нещо четох за едно 51 мил. Абе факт е,, че мафията се наяде с едни пари, държава и големите вождове на Герберсистите също, а народа остава пак с надеждата, че нещата ще се оправят някога. Както пееше Джеимс Хетфилд - Тъжно, но истина.Във Варна вече прибраха няколко лафки и това започна преди 2 седмици. Не знам дали има нещо общо.
Това си е за отделна тема. И въобще въвеждането на всякакви данъци върху потреблението де.
Аз не съм бизнесмен.Поправи ме, ако греша, но от месеци се опитваш да убедиш форума в блестящите ти идеи, а те е шубе да инвестираш 1000лв. в тях. Това не те ли прави псевдо-бизнесмен? И не излизай с отговора, че не можеш да си позволиш такъв бюджет. Ако идеите ти са толкова доходни колкото обясняваш досега да се беше хванал да работиш някъде и за 3-4 месеца или да беше поел няколко фрийланс задачи за да спестиш парите. Аз по - дребен тарикат от теб не съм виждал тук във форума. Направо съсел.
#ТърсяИнвестиращаБудала