danko6
Well-Known Member
Малко реших да разнообразя и пуснах един сайт за хапчета. От типа отслабване за 4 седмици с еди кой си продукт. Дотук всичко добре, но се оказа, че е ужасно трудно да пуснеш реклама на такъв тип сайт. Adwords и Facebook веднага банват банери и всякакъв тип реклами, първо продуктите не били позволени, пък банерите не позволявали да се показва гола кожа:shock: Да намеря сайтове с женска тематика с трафик, където да си пусна рекламата също се оказа проблем, повечето ползват adsense и не искат да слагат други реклами...
Въпроса ми е към колегите с такъв тип сайтове, как да процедирам, дали да наблегна още в търсенето на реклама или да наблегна на SEO и класиране на сайта.
Чудя се да инвестирам ли и 200-500$ долара сега в SЕO за по слабо конкурентните ми думи или изобщо няма смисъл да се занимавам, понеже вече 2 седмици се боря с правилата на adwords и фейса да приемат някоя реклама, коригирам това, онова и накрая все не става.
Ако има някакви теми или журнали по чуждите форуми също ще са ми от полза, аз търсих но нищо конкретно не намерих.
Въпроса ми е към колегите с такъв тип сайтове, как да процедирам, дали да наблегна още в търсенето на реклама или да наблегна на SEO и класиране на сайта.
Чудя се да инвестирам ли и 200-500$ долара сега в SЕO за по слабо конкурентните ми думи или изобщо няма смисъл да се занимавам, понеже вече 2 седмици се боря с правилата на adwords и фейса да приемат някоя реклама, коригирам това, онова и накрая все не става.
Ако има някакви теми или журнали по чуждите форуми също ще са ми от полза, аз търсих но нищо конкретно не намерих.