Аз го виждам идеално, твойто мнение е #80, за това ли говорим, пък може и да е оправено вече
Вискяр е с черния дизайн - black 3. Наистина там се вижда трудно. Има го, но се слива доста цвета.
Хаха, окото лъже, дето викат старите зидари, аз си мислех, че всички гледат темплейта, който и аз. Да съм честен, даже не знаех, че мога да си избирам темлейт
Нещо има промени в бутоните и т.н. - това да не е някаква нова стратегия за изгонване на бг-мамите? Не сме си вкъщи, не може да си намерим чехлите вече.
Ако правите други промени, може бутонът "Горе", който се намира в долния десен ъгъл на сайта, където пише: Свържете се с нас Privacy Statement Terms of Service Горе, да се премести над "Подобни теми" и "Thread Information", да е под коментарите.
Че какво им е на бутоните като гледам при мен не виждам да има разлика?
Нещо има промени в бутоните и т.н. - това да не е някаква нова стратегия за изгонване на бг-мамите? Не сме си вкъщи, не може да си намерим чехлите вече.
Ако правите други промени, може бутонът "Горе", който се намира в долния десен ъгъл на сайта, където пише: Свържете се с нас Privacy Statement Terms of Service Горе, да се премести над "Подобни теми" и "Thread Information", да е под коментарите.
Пак офтопик:
Куллл, ти дизайна и всичко си си го нагласил зареди аватара ти нали, виж как си пасват
всъщност аватара
Не знам дали съм на правилното място, ако не то моля Ви да ме извините.
Защо не мога да създавам нови теми в Freelancers & Jobs ?
Не знам дали тук да пиша, но как да ми се увеличи мястото за съобщения ?
Кое място? За личните съобщения ли?
Да )))))))))))))))
Дай скриншот. Нещо от резолюцията ли. До сега не е правило проблем това. Странно.