Добре, аз загубих тотално нишката. Искаш да имаш dualOS, демек Windows 7/8 + Mint?
Добре, имаш инсталиран Windows, разделил си си харда да има един свободен дял с около 10+ гб?
Идея си нямам как, виж клипа по-горе. Там при инсталирането има такава опция да се раздели.
Само да вметна, че изобщо не мога да стигна до самата инсталация на минт-а, сега ще пробвам с кубунтото
Zdraveite, izvinqvam se za latinicata ot sega, nov sum s Ubuntu i oshte ne znam kak da si sloja kirilica dori.
No imam po-golqm problem, ne moga da se svurja kum Wifi, connectvam se, sled koeto 1-2 minuti se svurzva i mi pokazva Disconnect i mi izpisva che sum offline. Ako nqkoi moje da mi pomogne shte sum mnogo blagodaren, ne iskam da se vrushtam na Windows.
Zdraveite, izvinqvam se za latinicata ot sega, nov sum s Ubuntu i oshte ne znam kak da si sloja kirilica dori.
No imam po-golqm problem, ne moga da se svurja kum Wifi, connectvam se, sled koeto 1-2 minuti se svurzva i mi pokazva Disconnect i mi izpisva che sum offline. Ako nqkoi moje da mi pomogne shte sum mnogo blagodaren, ne iskam da se vrushtam na Windows.
Здравейте,
тъй като форума е за предприемачи и ел. подписа е почти неразделна част от бизнеса реших да се включа с въпрос по ползваемостта на споменатите в темата ОС.
Инсталирах си Linux Mint 13 Maya x64bit, но не мога да сложа електронният си подпис Б-Тръст, а от офиса на фирмата ми казаха, че не можело да се инсталира ел.подпис под тази ОС, т.е. не са слагали.
Въпросът ми е, някой има ли инсталиран ел. подпис под Минт 13, работи ли или да си сменям ОС?
Не ми се сменя ОС, хареса ми и тъкмо си я нагласих и посвикнах, а сега проблем.