Здравейте,
обявявам конкурс за лого. Много приятно съм впечатлен от качествените и издържани предложения в последните повече от десет конкурса които наблюдавам тук.
Логото ще се използва, както в интернет, така и за печатни материали.
Необходимо ми е да включва знак и текст, като да могат да съществуват и самостоятелно двата елемента.
Цветове: Без ограничения. Няма история и няма обвързаности с нищо направено до момента.
Дейност:Услуги свързани с пътна помощ.
Ключови думи: пътна помощ, road assistance. Възможност за ползване на всеки от текстовете с логото. /Допълнено изискване./
Файлове формат: eps, ai, png
Декларация за права върху логото
Наградата: 150 лв.
Начало: 27.02.2019г.
Край: 10.03.2019г.
Обявяване на резултатите: До 3 дни след края на конкурса.
Запазвам си правото да удължа срока, ако някой от участниците поиска отсрочка.
Запознат съм с правилата за обявяване на конкурси.
Освен логото ми е необходима и снимка с подобна тематика /като на примера по-долу/ за началната страница. Нямам никаква идея как да анонсирам тази нужда и ще очаквам предложения. За снимката си имам отделен бюджет в който след коментари се надявам да се вместя.
Безусловното ми изискване за снимката е да е с уредени права.
Благодаря предварително на всички проявили интерес с предложения или съвети.
обявявам конкурс за лого. Много приятно съм впечатлен от качествените и издържани предложения в последните повече от десет конкурса които наблюдавам тук.
Логото ще се използва, както в интернет, така и за печатни материали.
Необходимо ми е да включва знак и текст, като да могат да съществуват и самостоятелно двата елемента.
Цветове: Без ограничения. Няма история и няма обвързаности с нищо направено до момента.
Дейност:Услуги свързани с пътна помощ.
Ключови думи: пътна помощ, road assistance. Възможност за ползване на всеки от текстовете с логото. /Допълнено изискване./
Файлове формат: eps, ai, png
Декларация за права върху логото
Наградата: 150 лв.
Начало: 27.02.2019г.
Край: 10.03.2019г.
Обявяване на резултатите: До 3 дни след края на конкурса.
Запазвам си правото да удължа срока, ако някой от участниците поиска отсрочка.
Запознат съм с правилата за обявяване на конкурси.
Освен логото ми е необходима и снимка с подобна тематика /като на примера по-долу/ за началната страница. Нямам никаква идея как да анонсирам тази нужда и ще очаквам предложения. За снимката си имам отделен бюджет в който след коментари се надявам да се вместя.
Безусловното ми изискване за снимката е да е с уредени права.
Благодаря предварително на всички проявили интерес с предложения или съвети.
Последно редактирано: