Какво стана, приключи ли конкурса, че да споделя каква е идеята зад логото?
Аз тука виждам... сервитьор.
Шот трябва си сменяш очилата, това е инспирирано от картина на Пикасо. Но не си толкова далеч от истината, само че идеята за сервитьора е да дадеш на клиента това, което иска.Аз тука виждам... сервитьор.
Концепцията за цветовете тип тик ток много ни допадна, но това отделение mag.bg ни отказа от това лого.
Мимето има уникален стил и твори хубави неща. Учудващо за мен, никой не и дава положителен рейтинг. @Mersin Ko би ли бил първия с положителен рейтинг за Мимето ?За първи път и трите обявени конкурса ги печели един човек
Има клиенти ,които плащат 50лв за лого и такива, които са готови да платят и 500лв. Правили сме всякакви конкурси, сега ситуацията е такава.гледам става навалица и опашка за 70 лв...... толкова ли дизайнерите не уважават себе си ?
Не се сещам за този фиидбек, не знаех и ,че някой го гледа по принцип ама щом е нужноБраво, вече @Mimmeto има първи позитивен рейтинг
аха.... понеже сиренето в магазина днес е 20 лв , утре 30 .... ми утре няма да купиш сирене, като имаш 30 лв ще го купиш.... ако ме разбираш правилно какво искам да кажа! Не клиента определя цената в магазина!Има клиенти ,които плащат 50лв за лого и такива, които са готови да платят и 500лв. Правили сме всякакви конкурси, сега ситуацията е такава.