Да все пак който дава наградата той избира лично аз нямам опит реших да се пробвам за canva знам но явно аз не намирам как се прави лого с нея...За съжаление парите не се печелят толкова лесно ...работиш потиш се цял месец за тях и така Честито на Колегата да си ползва сумата със здравеПредварително се извинявам за коментара, но не мога да се въздържа.
Хубав конкурс се получи, повечето колеги са вложили доста усилия за визуализация на идеята си, този шедьовър обаче сглобен в CANVA и мен ме грабна от самото начало, семпъл, изчистен, ясна концепция, прекрасен избор на цвят, великолепна визуализация.
Този отенък на оранжевото въздейства върху сетивата, а композицията те оставя без дъх.
Оригиналната запомняща се емблема остава за дълго отпечатък в съзнанието ти и е невъзможно да се сбърка с нещо подобно.
Не бих си позволил да коментирам, нито претендирам, че мойте предложения са нещо кой знае какво, но това е според мен е много нисък критерии, да разбирам, клиента си избира, но ..., Не знам може и аз да имам грешни разбирания.
Нищо лично против колегата, да ме извини, ако нещо.
Избора си е избор все пак.
Честито!
Предварително се извинявам за коментара, но не мога да се въздържа.
Хубав конкурс се получи, повечето колеги са вложили доста усилия за визуализация на идеята си, този шедьовър обаче сглобен в CANVA и мен ме грабна от самото начало, семпъл, изчистен, ясна концепция, прекрасен избор на цвят, великолепна визуализация.
@dreambench До някъде си прав, но не забравяй, че всичко се променя.
В последните години се ползват широко векторни лога в svg формат, което ги прави отчетливо видими дори при малки формати и не ги размазва при големи, плюс това мобилните версии с големи лога...
Аз съм само страничен наблюдател, който отвреме на време и то рядко прегледжа тези консурси. Не бих искал някой да се засяга, което може би, ще се случи. Лично на мен до някаквва немалка степен ми харесват доста от хрумванията на @stoineffЗа мен повечето хора ползват телефони да ровят по сайтовете не лаптопи, а телефон се сменя на 1-2 години, така, че не мисля, че това е определящо.
Всичко зависи от предпочитанията и най-главното за което съм съгласен е да е разпознаваемо, дори да е някакво странно петно, ще се сетиш "ааа това оня сайт с петното"
Спорът е интересен по принцип. И наистина, не само купувача, а и всеки си има собствено виждане и вътрешна реакция. Специално в този конкурс, аз не бих отличил никой. Не бих си казал WOW. В други си харесвам нещо, после пък нещо друго ми харесва повечеЗа мен спора е напълно излишен.