Не се здържах да не попитам
Това в дясно и него ли си го рисувал ти?
Няма смисъл, по-добре да не се отваря google images, щото 'вдъхновенията' лъсват веднага. Не знам и за тая сума какво повече може да се очаква де, те толкова си струват сток илюстрациите. Така или иначе се съмнявам хората, които реално полагат усилия, да го правят заради наградата - по-скоро за спорта или за попълване на дупки в портфолиото. Така че, всичко е точно!
Така е, ама поне да не пишат че всичко е авторско. Защото който малко малко вдява от занаята, веднага му се набива на очи кое е копирано.
Действително по-добре е да си купят едно стоково лого или картинка или директно да наемат колега за работата. Това с тези конкурси е малко смешно.
Аз не те нападам, нито съм търсел картофите ти, случайно пуснах в гугъта за картофи и ми излезе чувала. Тези конкурси са пародия, няма никакъв контрол - знам, че е малко така работата, но аз имам две предложения. Едното е Блинки или който и е да друг, който с годините си е спечелил сериозно доверие да се явява ковчежник, или нещо такова, и когато се обяви конкурс, ако се каже, че някой го печели парите да се пращат на този човек, а той да ги препраща на спечелилият.За 50 лв толкова
Аз лично се старая и мисля, че съм упоменал на всякъде, какво е авторско и кое съм взел от някъде и то с фрии лиценз, тоя чувал, само от къде ми дойде на акъла да го плесна не знам, но ми хареса и го използвах като един вид фон, но тъй, като е платен лиценз и въпреки, че не е част от дизайна го махнах за не се надигне вълна на недоволство.
А да не забравя, кецовете съм ги споменал още в първи пост, да не пиша на всяка картинка
Основното тук е визията на картофа според мен - да е френдли, готин и да привлича клиенти, не задълбавайте колеги толкова и не си губете времето.
Ти ме разби)), уникални коментари, уникални мисли има напоследък в тези конкурси, май ще трябва админите да помислят да се забранят тези коментари, защото не знам да се смея ли или да рИвъИзвинявам се за офтопика ама мястото на главата, от където излизат пържените картофки, съвсем леко ми навява мисли за гинекологичен кабинет лого. Не визирам определено лого, в доста от предложенията е така.