Не се здържах да не попитам
Това в дясно и него ли си го рисувал ти?
![]()
![]()
Няма смисъл, по-добре да не се отваря google images, щото 'вдъхновенията' лъсват веднага. Не знам и за тая сума какво повече може да се очаква де, те толкова си струват сток илюстрациите. Така или иначе се съмнявам хората, които реално полагат усилия, да го правят заради наградата - по-скоро за спорта или за попълване на дупки в портфолиото. Така че, всичко е точно!![]()
Така е, ама поне да не пишат че всичко е авторско. Защото който малко малко вдява от занаята, веднага му се набива на очи кое е копирано.
Действително по-добре е да си купят едно стоково лого или картинка или директно да наемат колега за работата. Това с тези конкурси е малко смешно.
Аз не те нападам, нито съм търсел картофите ти, случайно пуснах в гугъта за картофи и ми излезе чувала. Тези конкурси са пародия, няма никакъв контрол - знам, че е малко така работата, но аз имам две предложения. Едното е Блинки или който и е да друг, който с годините си е спечелил сериозно доверие да се явява ковчежник, или нещо такова, и когато се обяви конкурс, ако се каже, че някой го печели парите да се пращат на този човек, а той да ги препраща на спечелилият.За 50 лв толкова
Аз лично се старая и мисля, че съм упоменал на всякъде, какво е авторско и кое съм взел от някъде и то с фрии лиценз, тоя чувал, само от къде ми дойде на акъла да го плесна не знам, но ми хареса и го използвах като един вид фон, но тъй, като е платен лиценз и въпреки, че не е част от дизайна го махнах за не се надигне вълна на недоволство.
А да не забравя, кецовете съм ги споменал още в първи пост, да не пиша на всяка картинка
Основното тук е визията на картофа според мен - да е френдли, готин и да привлича клиенти, не задълбавайте колеги толкова и не си губете времето.
Ти ме разбиИзвинявам се за офтопикаама мястото на главата, от където излизат пържените картофки, съвсем леко ми навява мисли за гинекологичен кабинет лого. Не визирам определено лого, в доста от предложенията е така.