Fozzy
Well-Known Member
Re: От: Голям зор да съм първи и к'во?
Аз вече 4 статии поръчах и съм доволен. Процедира се така:
1. Постваш задача - описваш за какво ти е статията, кл. думи, колко думи да е, в какъв тон да е написана (приятелски, професионален) и други опции.
2. Определяш цена - колкото по-висока, толкова по-качествен писател ще се хване да пише.
3. Задачата я обявяват публично и някой се наема.
4. Има 4 часа и половина да я свърши, ако не успее, излиза отново при свободните задачи.
5. Ако напише статията имаш 48 часа да я прегледаш.
6. Ако я одобриш - черджват те с парите. Ако не ти хареса, отказваш и отново излиза като свободна да я напише някой, а на теб не ти взимат пари.
7. Готино е, че като платиш, освен статията, получаваш и текста в спин формат.
Аз го ползвам. Добър софтуер е, но иска време да се разучи и е аааадски бавен. Ако не му даваш по 3-4 задачи дневно (поне!), не го купувай, по-евтино ще е да аутсорснеш и няма да губиш време.
Гледам iwriter поръчвате повечето, то сигурно и там е пълно с индийци де. Я някой да ме светне набързо, как стоят нещата там пускам един вид заявка за статия и който е съгласен на цената ми праща статия, мога ли ако не я харесам да не платя и да искам нова от същия/друг човек ?
Аз вече 4 статии поръчах и съм доволен. Процедира се така:
1. Постваш задача - описваш за какво ти е статията, кл. думи, колко думи да е, в какъв тон да е написана (приятелски, професионален) и други опции.
2. Определяш цена - колкото по-висока, толкова по-качествен писател ще се хване да пише.
3. Задачата я обявяват публично и някой се наема.
4. Има 4 часа и половина да я свърши, ако не успее, излиза отново при свободните задачи.
5. Ако напише статията имаш 48 часа да я прегледаш.
6. Ако я одобриш - черджват те с парите. Ако не ти хареса, отказваш и отново излиза като свободна да я напише някой, а на теб не ти взимат пари.
7. Готино е, че като платиш, освен статията, получаваш и текста в спин формат.
Пичове някой от вас да ползва magic submitter?
Аз го ползвам. Добър софтуер е, но иска време да се разучи и е аааадски бавен. Ако не му даваш по 3-4 задачи дневно (поне!), не го купувай, по-евтино ще е да аутсорснеш и няма да губиш време.