На вас за колко време ви индексира сайта по самата дума.
Самия сайт е индексиран,но по самата дума го няма в топ 500.
За колко време вашите сайтове се класират някъде
Микро нишов сайт ми се индексира за около ден ако го добавя в социалки. По принцип ги оставям сам бота да си ги индексира. Добавям ги в Аналитикс, слагам АдСенс и за около седмица натурално си ги индексира.
Аз имам 3 вече става около 1 месец никакви ги няма, на един друг му псунах 10 сателита и гледам сега след около 3 седмици се появи в серпа
Аз имам 3 вече става около 1 месец никакви ги няма, на един друг му псунах 10 сателита и гледам сега след около 3 седмици се появи в серпа
Аз хиляди пъти съм го повтарял, сайт най-добре се индексира със социалки. Добави ги в десетина от топ социалките и веднага ще ги индексира. Ако не ти се занимава, поръчай на някой да ги добави в стотина социалки (не повече), около $5 ще ти струва.
Ако след това не стане значи има някакъв проблем. Ще пишеш тук пък ще го разрешим
Сега ще взема да ги пусна в 10-20 социалки.Самия сайт ми се индексира за макс 2 дни,но по ключови думи ги няма никакви.
Аз до момента не съм имал сайт за който да чакам 1 месец
И имам още един въпрос на сайтовете на blogger, примерно развивам сайта, качвам го на челните позиции, защото с домейна на блогер наистина се харесваме малко повече на Гошо,но аз си закупувам домейна за дадената дума, после мога ли да го настроя на сайта на blogger.Но въпроса ми е това няма ли да се отрази на СЕО-то, откъм беклинкове.Понеже до сега не съм пускал домейн към вече развит сайт там.То в МНС потребителите хич не гледат домейна,но като тръгнеш да продаваш даден сайт примерно друго е да го продаваш с безплатен домейн и друго е с собствен .
Супер странно.
Пуснах на сайта 10-20 директории,120 линка от социалки,5-10 форумни подписа + ping-ване на всички линкове.
И сайта все още не се индексира в топ 500 по ключовата дума.
Да кажем че думата е трудна ,но тя е лесна дума.
След тия zoo измислици от google,ще видим какво ще стане.
Поредния диамант в калта или... ?
Показатели:
Конкуренция:
- 5000 Exact Local Searches
- 18.76 BGN Approximate CPC
Домейни:
- 60-70 External followed links
- 10-15 Linking C Blocks
- Exact match са заети .COM, .NET и .ORG;
- С тирета (word-word.tld) са свободни .NET и .ORG;
По ваше мнение - заслужава ли си?
А и между другото... като не разбирам изобщо от тази тема (на думата по-горе), как да разбера, че статиите от iWritter са подходящи и имат поне нещо вярно и/или полезно в тях?
Това не е вярно.Аз лично не препоръчвам домейн с тирета. Според мен гугъл не ги смята за екзакт мач.