Микро Нишови Сайтове - Extended How To

От: Голям зор да съм първи и к'во?

Като на Батман и Робин до към средата на филма :)

Лошото е , че не се очертава хепиенд :)

Аз сега пуснах два сайта на blogger да видя какво ще стане.Последния на blogger нещо не му излезе късмета,ще видим с тези какво ще стане :(

На вас за колко време ви индексира сайта по самата дума.
Самия сайт е индексиран,но по самата дума го няма в топ 500.
За колко време вашите сайтове се класират някъде :)

На вас за колко време ви индексира сайта по самата дума.
Самия сайт е индексиран,но по самата дума го няма в топ 500.
За колко време вашите сайтове се класират някъде :)

Микро нишов сайт ми се индексира за около ден ако го добавя в социалки. По принцип ги оставям сам бота да си ги индексира. Добавям ги в Аналитикс, слагам АдСенс и за около седмица натурално си ги индексира.

Микро нишов сайт ми се индексира за около ден ако го добавя в социалки. По принцип ги оставям сам бота да си ги индексира. Добавям ги в Аналитикс, слагам АдСенс и за около седмица натурално си ги индексира.

Аз имам 3 вече става около 1 месец никакви ги няма, на един друг му псунах 10 сателита и гледам сега след около 3 седмици се появи в серпа

Аз имам 3 вече става около 1 месец никакви ги няма, на един друг му псунах 10 сателита и гледам сега след около 3 седмици се появи в серпа

Аз хиляди пъти съм го повтарял, сайт най-добре се индексира със социалки. Добави ги в десетина от топ социалките и веднага ще ги индексира. Ако не ти се занимава, поръчай на някой да ги добави в стотина социалки (не повече), около $5 ще ти струва.

Ако след това не стане значи има някакъв проблем. Ще пишеш тук пък ще го разрешим :)

darth-vader-epic-fail.jpg

Аз хиляди пъти съм го повтарял, сайт най-добре се индексира със социалки. Добави ги в десетина от топ социалките и веднага ще ги индексира. Ако не ти се занимава, поръчай на някой да ги добави в стотина социалки (не повече), около $5 ще ти струва.

Ако след това не стане значи има някакъв проблем. Ще пишеш тук пък ще го разрешим :)

Сега ще взема да ги пусна в 10-20 социалки.Самия сайт ми се индексира за макс 2 дни,но по ключови думи ги няма никакви.
Аз до момента не съм имал сайт за който да чакам 1 месец :(
И имам още един въпрос на сайтовете на blogger, примерно развивам сайта, качвам го на челните позиции, защото с домейна на блогер наистина се харесваме малко повече на Гошо,но аз си закупувам домейна за дадената дума, после мога ли да го настроя на сайта на blogger.Но въпроса ми е това няма ли да се отрази на СЕО-то, откъм беклинкове.Понеже до сега не съм пускал домейн към вече развит сайт там.То в МНС потребителите хич не гледат домейна,но като тръгнеш да продаваш даден сайт примерно друго е да го продаваш с безплатен домейн и друго е с собствен :).

Последно редактирано:
Re: От: Голям зор да съм първи и к'во?

Сега ще взема да ги пусна в 10-20 социалки.Самия сайт ми се индексира за макс 2 дни,но по ключови думи ги няма никакви.
Аз до момента не съм имал сайт за който да чакам 1 месец :(
И имам още един въпрос на сайтовете на blogger, примерно развивам сайта, качвам го на челните позиции, защото с домейна на блогер наистина се харесваме малко повече на Гошо,но аз си закупувам домейна за дадената дума, после мога ли да го настроя на сайта на blogger.Но въпроса ми е това няма ли да се отрази на СЕО-то, откъм беклинкове.Понеже до сега не съм пускал домейн към вече развит сайт там.То в МНС потребителите хич не гледат домейна,но като тръгнеш да продаваш даден сайт примерно друго е да го продаваш с безплатен домейн и друго е с собствен :).

Редиректваш го с 301 и нямаш особени проблеми.

Супер странно.
Пуснах на сайта 10-20 директории,120 линка от социалки,5-10 форумни подписа + ping-ване на всички линкове.
И сайта все още не се индексира в топ 500 по ключовата дума.
Да кажем че думата е трудна ,но тя е лесна дума.
След тия zoo измислици от google,ще видим какво ще стане.

Re: От: Голям зор да съм първи и к'во?

Супер странно.
Пуснах на сайта 10-20 директории,120 линка от социалки,5-10 форумни подписа + ping-ване на всички линкове.
И сайта все още не се индексира в топ 500 по ключовата дума.
Да кажем че думата е трудна ,но тя е лесна дума.
След тия zoo измислици от google,ще видим какво ще стане.

Прати ми го на лично ако искаш. Ще ти помогна.

Някой може ли да ми обясни кратко къв е тоя пингвин? : D Че ми станаха множко животните..пингвини,панди... : (

Поредния диамант в калта или... ?

Показатели:
  • 5000 Exact Local Searches
  • 18.76 BGN Approximate CPC
Конкуренция:
  • 60-70 External followed links
  • 10-15 Linking C Blocks
Домейни:
  • Exact match са заети .COM, .NET и .ORG;
  • С тирета (word-word.tld) са свободни .NET и .ORG;

По ваше мнение - заслужава ли си?
А и между другото... като не разбирам изобщо от тази тема (на думата по-горе), как да разбера, че статиите от iWritter са подходящи и имат поне нещо вярно и/или полезно в тях? :rolleyes:

От: От: Голям зор да съм първи и к'во?

Поредния диамант в калта или... ?

Показатели:
  • 5000 Exact Local Searches
  • 18.76 BGN Approximate CPC
Конкуренция:
  • 60-70 External followed links
  • 10-15 Linking C Blocks
Домейни:
  • Exact match са заети .COM, .NET и .ORG;
  • С тирета (word-word.tld) са свободни .NET и .ORG;

По ваше мнение - заслужава ли си?
А и между другото... като не разбирам изобщо от тази тема (на думата по-горе), как да разбера, че статиите от iWritter са подходящи и имат поне нещо вярно и/или полезно в тях? :rolleyes:

Виж да случайно дали не е тренд, а за статиите ще трябва да почетеш малко за да влезеш в час

Re: Голям зор да съм първи и к'во?

Аз лично не препоръчвам домейн с тирета. Според мен гугъл не ги смята за екзакт мач.

Всичко е много относително - ако думата е бранд първият понякога отнася над 90% и за другите не остава нищо също така провери заетите екзакт мач домейни в играта ли са или проста само някой ги е купил.

Според мен няма смисъл да правиш дума от 5000 търсения ако не си сигурен че ще хванеш минимум 2 място - ако ще си трети или по натам по добре си прави лесна дума от 1000 търсения

От: Re: Голям зор да съм първи и к'во?

Аз лично не препоръчвам домейн с тирета. Според мен гугъл не ги смята за екзакт мач.
Това не е вярно.

Горе