Не е бате, я прочети това: https://www.marica.bg/balgariq/ekspertiza-na-profesor-eto-kakvo-e-pogubilo-milen-cvetkovНа тия видеа може и аз да бъркам но скоростта не е чак колкото се предполагаше.
Не е бате, я прочети това: https://www.marica.bg/balgariq/ekspertiza-na-profesor-eto-kakvo-e-pogubilo-milen-cvetkov
Физиката е кучка....
"Ускорение около 13 пъти по-голямо от земното ускорение погубило журналиста Милен Цветков."
Четох някъде, че по-близката болница е нямала шокова зала. Линейката пък казва, че са отишли за 5 минути.Казват че Милен е седял на тротоара около 20 минути докато дойде линейка, въкреки че наблизо е имало частна болница.
Най-странното е как от трима човека в колата нито един не прави опит да избегне катастрофата.
Дори шофьора да е бил супер дрогиран, тези до него не са видели колата пред тях, която абсурд да заобиколят и са си стоели кротко чакайки сблъсъка без да предупредят шофьора си да намали или завие нанякъде... луда работа. Този идиот на пътническата седалка най-малкото трябваше да направи опит да смени курса измежду двете коли, за да не се ударят челно, обаче нищо.
По принцип не вярвам на конспирации, обаче как така трима човека са без абсолютно никакво чувство за самосъхранение, или най-малкото двамата отпред? Каква е тази дрога, баси.
На камерите времевият печат показва 18:03, Говорител на спешна пощощ казва че с получили сигнала в 18:16... и линейката е била на място в 18:23. Свидели казват, че линейката е дошла за 20-тина минути, значи времевия печат е най-вероятно верен, а тия лъжат че са получили сигнала в 18:16.. не вярвам никой да не е сигнализирал цели 13 минути
Дано, дано. Че обществото тотално се е обезверило с тази наша правосъдна система, която ако си с малко повече пари или с познат на познат и може да си ходиш и да си мародерстваш насам натам. Вместо глупаците му смотани да ми мислят глупости в камери, гуми, не знам си какви лайняни кампанни, които ограничените им мозъци решават да прилагат - ще е в пъти по ефективно, ако просто съдилищата вкарват хора в затвора с години. Качил си се пиян с 2 промила алкохол, плес 10 години....убил си човек, докато си карал друсан, пиян - плес 20-30 години или до живот. Всичко друго е глупост. Да вкарат така няколко души и ще видим дали някой дори ще си помисли да се качи в нетрезво състояние. И нека почнем от това. Гарантирам, че до месец, макс два - ще паднат супер значимо касапниците по пътищата. НО, НО....няма да стане. Защо? Защото обикновено това са самозабравили се животни с никакво уважение към останалите и техните животни - идеален пример е този, Местан, оня педал-кънкьор, Джамбазки и ей такива лекета. Които в затвора са 100% курви на всички. Няма как такива да имат друга роля там. А и с бонус, че са очистели някой, направо ще им го раздават във всички дупки.Парите може и да не оправят нещата този път. Баш босът е Миню Стайков, който в момента е в немилост, разследват го за далавери с еврофондове и ОПГ, което значи, че не се ползват с протекции. Пишлемето може да хване и максимална. Не че правосъдието е много печено, просто в момента целия им кръг се намира от страната на булката, което ще рефлектира и на присъдата. Аз предвиждам бързо дело и максимална присъда, пък да видим.
Дано, дано. Че обществото тотално се е обезверило с тази наша правосъдна система, която ако си с малко повече пари или с познат на познат и може да си ходиш и да си мародерстваш насам натам. Вместо глупаците му смотани да ми мислят глупости в камери, гуми, не знам си какви лайняни кампанни, които ограничените им мозъци решават да прилагат - ще е в пъти по ефективно, ако просто съдилищата вкарват хора в затвора с години. Качил си се пиян с 2 промила алкохол, плес 10 години....убил си човек, докато си карал друсан, пиян - плес 20-30 години или до живот. Всичко друго е глупост. Да вкарат така няколко души и ще видим дали някой дори ще си помисли да се качи в нетрезво състояние. И нека почнем от това. Гарантирам, че до месец, макс два - ще паднат супер значимо касапниците по пътищата. НО, НО....няма да стане. Защо? Защото обикновено това са самозабравили се животни с никакво уважение към останалите и техните животни - идеален пример е този, Местан, оня педал-кънкьор, Джамбазки и ей такива лекета. Които в затвора са 100% курви на всички. Няма как такива да имат друга роля там. А и с бонус, че са очистели някой, направо ще им го раздават във всички дупки.