dalasweb
Well-Known Member
От: Милиционер във форума!
Бяха заети тези имена,та си избрах Наполеон Бънапарт
РОКИТУ или КИРО е според мен
Бяха заети тези имена,та си избрах Наполеон Бънапарт
РОКИТУ или КИРО е според мен
Няма да се плащите. Аз съм агента. Имам си и регистрация в ДАНС. По тази масовка: http://www.dans.bg/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=45&Itemid=49&lang=bg - там съм под номер 29, последен в списъка, си имам и регистрация и със заповед номер 3-2651/15.11.2011 г. на Председателя на ДАНС, официално съм включен в регистрирте им като лице задължено да доносничи. Повече информация за моята дейност като доносник на ДАНС и конкретните ангажименти, които съм поел може да получите от моя форум и по конкретно от тази тема: http://www.account-bg.info/e107/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?21854.0
Така, че умната с изказванията. Всеки ден съм тук и чета всичко ново. Някои работи даже си ги записвам.
Всъщност, тези доносници през комунизма на какъв принцип са били вербувани? Случал съм от бабичките, че техни приятели са се оказвали ушета и са пяли какво си говорят и тъй подобни. Гадни времене ще да са били.
Абе някой да разкаже такава случка, където са го преебали такива доносници с нещо, че ми стана интересно
Твоето не се брои, регнат си 2009. Имах на предвид, през годините на комунизма, когато твоя приятел по чашка/училище/пуберски спомени/бунтарски действия, те е изпявал какво си говориш за властта. Ей това е гадното..Мен ма прецицаха така гадовете
Аз като дойдох във форума млад и наивен и си развях сайтовете пред всички, някой ме наколади и ми блокираха адсенса по сайтовете...
И защо с целия си акъл се е регистрирал? Толкова ли не можеше да рови и без да се регистрира?Наскоро гледах новорегистрирани users тука и в полезрението ми попадна един с много странен псевдоним МВР-POLICE. И най интересното е че само се е регистрирал и не е влизал, и не е пуснал нито една тема, нито един пост. Тоя нещо ме съмнява. Това е форум за предприемачи, не би трябвало ровят куки тука.