Като пишеш 'смешни снимки' на първо място в Гугъл излиза Фб страницата ''Смешни снимки от български дискотеки | Facebook''
А сайтовете ги измести надолу. Странна работа е този пингвин
Като пишеш 'смешни снимки' на първо място в Гугъл излиза Фб страницата ''Смешни снимки от български дискотеки | Facebook''
На колко много известни личности като им напишеш името им излиза първо face страницата след това интернет страницата и това е от доста време за това и аз не виждам нищо странно
Щом с imdb.com се бори Фейса, значи може да се прецени каква сила дава социалната мрежа като авторитет.
Тази страница от фейса излиза на първо място, защото има 29 линка към нея от два сайта с ПА 55 и 64 , teenproblem.net, awesomescreenshot.com, а Фейса си е с 100Като пишеш 'смешни снимки' на първо място в Гугъл излиза Фб страницата ''Смешни снимки от български дискотеки | Facebook''
Само не разбрах ъпдейт има ли в момента или просто си говорим за алгото на гошко.
поне при мен не забелязвам никакво движение
Имам един сайт нов на 1 седмица и забелязвам че танцува в индекса непрекъснато, изчезва напълно после пак се появява и все на различни позиции, на какво може да се дължи това?