От: Мисли и действай като богат!
Нан, скъпа (първо, ти виждаш, че още от самото си влизане аз нямам против теб), но моля те селектирай малко потребителите, на които е нужно да отговаряш. Точно "panman" не заслужава и е Мистър сексист. Както се опитва да те заговори, в следващия момент ще ти обяснява, колко си недостойна да пишеш тук. Не му обръщай внимание.
Отделно Лили се постара и намери компромати за него и самия му стил на хейтване.
Аз много се надявам да открие нещо и за Vmoro, защото искрено се впечатлявам от способностите й на инспектор!
За това прескачай някои мнения и отговаряй на тези, които ти харесват и не те натоварват или губят времето.
Поздрави!
Видях писанията на Лили, но не им отговорих, защото така наречените "компромати" ги дъвкахме в три обемни теми още преди нова година. Имахме дори включване от Китай, а модератора направи нужните проверки и
въпроса го изчистихме. Ти не си била регистрирана, затова за последен път повтарям и за теб и то не, че ми пука за твоето мнение към мен, но съгласи се, че е гнусна манипулация да разказваш на новите потребители
такива лъжи. Нямам нищо общо нито с кръчмаря, нито с ивобос. Някой се беше припознал, но после се извини, защото си разбра грешката. Твоята Лили няма как да е намерила общи неща между мен и писаници от друг потребител, защото такива няма как да съществуват. Нещата са много по-тривиални и аз вчера лесно ги разгадах - двама-трима потребители са пропуснали изчистването на името ми преди нова година и са подхвърлили тази лъжлива информация на Лили и тя уж остроумно я цопна тук. Беше смешно и неподходящо, защото точно в този момент не бях писал нищо против нея, но явно на някой му се е привидяло, а може и тя да се е почувствала засегната, което говори колко е плитка в ума. Нарочно треснах червена репутация (никога не съм го правил), за да видя кой стои зад Гагарин и вече знам. Не съм във форума, за да водя войни или търся врагове, но е хубаво да знам с кои хора може да се върши работа или обсъждат идеи. Сега вече ми е клинично ясно.
Касиопея, ти започна добре, но после те обхвана силно раздвоение на личността? Ясно е, че си самотна и търсиш внимание, но така ли се прави? С глупави интриги? Това е форум за предприемачи - ти каква услуга предлагаш? Виждам, че скачаш от тема в тема и винаги имаш най-правилното мнение. Ок. Не ми пука! Аз имам семейство и пораснали деца и не съм тук да флиртувам, но не съм и сексист. Това на колко ракии ти хрумна? Докажи го и ще ти се извиня! Докажи една дума от всичко, което си написала срещу мен! Нали уж мразеше конфронтацията? Определено ме подразни, защото си имам приятелски лав с момичето и твоята брутална намеса с гнусни лъжи и измислици ......просто ми е неудобно да я квалифицирам, защото не умея да бъда циник. Вероятно си полезна за форума, че правиш съдържание, нищо че е спам, но ако продължаваш да бълваш инсинуации по мой адрес ще говоря с модераторите. Знам, че се оформиха две тайни общества от потребители - едните помпат твоята репутация, а другите на Лили и се забавляват когато се дъвчете. Само не знам дали се сещат какъв Франкенщайн може да се пръкне накрая? :lol: