Cassiopeia
Active Member
От: Мисли и действай като богат!
Накратко- част II
Нямам намерение да въртя бизнес във форума, защото с челни примери като твоя на писател-бизнесмен на човек му се отщява дори да отваря вече форума.
Не разбирам, какво толкова те възмути (а и не само теб) в публикуването на снимка на обут крак в чорап? Ти с жена си сигурно правиш секс на тъмно, лятото по плажовете ходите облечени и с превръзка на очите, а за реклами по телевизия и билбордове сигурно сезирате СЕМ?!
В такъв случай се извинявам официално и ще помоля модератори и админи, да изчистят тази гнусна снимка?! За които са я видяли ще имам да ви черпя заради моралните щети, които съм нанесла на крехките ви мъжки психики.
Когато съм те похвалила съм била очевидно искрена. И аз като Нан вярвам до един момент, че хората би трябвало по природа да са по-готини, а не киселаци пред пенсия.
За най-лошият не знам дали си. Може да си ги мерите с Вморото, но за сексист си много напред в материала. Чак клониш към патология. Но ще оставя Нан сама да прецени и дано не съм права. Като ми каже/напише :Виждаш ли Каси, Пенчо какъв е готин, а ти така да го набеди.- Взима Каси-то пепел отива да си я сипва на главата и се извинява пред целия клас
Въпросът е дали осъзнаваш, колко пъти безпричинно си ме "намесвал" в своите мнения без въобще за това да е темата (справка:отново си погледни мненията от тази тема поне, отделно от другите). Дори да не ме обижда и по някакъв начин да не искам да комуникирам с теб, това ме засяга! Схващаш ли?! Пиши за жена си, за майка си, за внучка си, за прабаба си за Хемингуей за жена му, за любовницата, но не и за мен. Ти нямаш право да ме споменаваш! За това не го прави.
Но пък искаш да се обсъди, дали да остана в този форум. Ти сериозно ли? Я пак си помисли.
Но щом е справедливо, АЗ МОЛЯ съвсем официално админите да направят анкета, дали имам място във форума!
Още по-справедливо ще е, да имам опонент. Нека си ти! Да видим кой ще спечели изборите :twisted:
А на комплексаря Вгъ..о бих казала... винаги може да е по-зле 8)
Щом си имала собствено мнение за мен, значи добре съзнаваш, че е правилно всеки да си създава такова за другите, нали? С какво право тръгваш да даваш акъл с кой и как да общуват? Ти да не си еталон за характер и
изрядно общуване? Да не очакваш всички да имат твоя вкус и стил? Даваш ли си сметка, колко абсурдни неща извърши? Изписа за нула време 600 поста да обясняваш колко си умна, възпитана, толерантна, образована, самото съвършенство по бели гащи, разбираш ли! Дори си първия потребител, който започна да си публикува снимките, белким блеснеш, защото се оказа, че нямаш намерение да въртиш бизнес във форума, нищо че си безкрайно способна. Както и да е. Кога си искрена и помниш ли какво си писала на всеки потребител? Само преди ден ме хвалеше (няма значение за какво ), а сега се оказва, че съм най-лошия. Не ми пука какво си мислиш за мен, но в твоето плюене по мой адрес ме подразниха две неща - първо позоваването на непроверени интриги и направо лъжи, за което би трябвало най-малкото да се извиниш, ако покриваш правилата за цивилизовано общуване. Какви глупости говоря? Как може човек, който ползва измислени компромати като аргументи и стил на оборване и квалифициране на опонента изобщо да се нарече цивилизован. Сори, но това си е простащина на квадрат. Евтини селски номерца от старите вечеринки. И второ - намесваш се в чужд разговор и даваш акъл на моя събеседник как да ме прецени и най-добре да ме избягва? И после се чудиш, че ти отговарям? Ами ти откакто спря да пишеш изписа 300 поста! Не съм забелязал да съм писал нещо различно към женските никове. Опитваш се да се измъкнеш, защото видя, че нагази лука, но доста глупаво и с несъстоятелно обвинение. Вече ми дължиш поне три извинения. С Лили вие се гоните по темите и си ги мерите? Аз съм я критикувал няколко пъти, но за конкретни неща и аргументирано и тя не ми е оставала длъжна. Напоследък обаче изобщо не съм я засичал и така наречения компромат тя го пусна срещу мое мнение, където на практика подкрепях друг потребител, който се беше изказал срещу теб. Гагарин защо се хвърли да те защитава не е моя работа да знам. Сега чета какви смехории си ми писала и се чудя какво да мисля? Ти ме обиждаш и се месиш в отношенията ми с други хора и после да не съм отговарял, защото не ме касаело? Това при теб е диагноза! Точно ти, която винаги си в основата на дълги кавги и такива теми завършват с твоите обяснения. Колко потребители ти обясниха, че си сбъркала форума? Дори специална тема имаше в твоя чест. Ееее, диагноза, много тежка, но не съм специалист в тази област. Още като си сложи снимка на краката ми прещрака, че нещо не е наред при теб. Ще предложа да се гласува дали имаш място във форума. Така е най-справедливо.
Ако такива като теб ще раздават правосъдие и морал в Предприемач, то аз явно съм сбъркал форума и ще се махна сам!
Накратко- част II
Нямам намерение да въртя бизнес във форума, защото с челни примери като твоя на писател-бизнесмен на човек му се отщява дори да отваря вече форума.
Не разбирам, какво толкова те възмути (а и не само теб) в публикуването на снимка на обут крак в чорап? Ти с жена си сигурно правиш секс на тъмно, лятото по плажовете ходите облечени и с превръзка на очите, а за реклами по телевизия и билбордове сигурно сезирате СЕМ?!
В такъв случай се извинявам официално и ще помоля модератори и админи, да изчистят тази гнусна снимка?! За които са я видяли ще имам да ви черпя заради моралните щети, които съм нанесла на крехките ви мъжки психики.
Когато съм те похвалила съм била очевидно искрена. И аз като Нан вярвам до един момент, че хората би трябвало по природа да са по-готини, а не киселаци пред пенсия.
За най-лошият не знам дали си. Може да си ги мерите с Вморото, но за сексист си много напред в материала. Чак клониш към патология. Но ще оставя Нан сама да прецени и дано не съм права. Като ми каже/напише :Виждаш ли Каси, Пенчо какъв е готин, а ти така да го набеди.- Взима Каси-то пепел отива да си я сипва на главата и се извинява пред целия клас
Въпросът е дали осъзнаваш, колко пъти безпричинно си ме "намесвал" в своите мнения без въобще за това да е темата (справка:отново си погледни мненията от тази тема поне, отделно от другите). Дори да не ме обижда и по някакъв начин да не искам да комуникирам с теб, това ме засяга! Схващаш ли?! Пиши за жена си, за майка си, за внучка си, за прабаба си за Хемингуей за жена му, за любовницата, но не и за мен. Ти нямаш право да ме споменаваш! За това не го прави.
Но пък искаш да се обсъди, дали да остана в този форум. Ти сериозно ли? Я пак си помисли.
Но щом е справедливо, АЗ МОЛЯ съвсем официално админите да направят анкета, дали имам място във форума!
Още по-справедливо ще е, да имам опонент. Нека си ти! Да видим кой ще спечели изборите :twisted:
А на комплексаря Вгъ..о бих казала... винаги може да е по-зле 8)