шопифай, примерно. Така ще се съсредоточиш върху това, което правиш най-добре, а именно продуктите. Сега изглежда малко дялано с теслата и измества акцента от нещата, които продаваш.Здравейте, това е моя нов сайт. Ще се радвам да споделите вашето мнение за него. Правен е на wordpress.
https://panata.eu/
Той @ReminD дали един път е бил доволен от нещо, тъй че неговото мнение...Много благодаря на всички за отделеното време и мнение. Ще се радвам ако някой от вас ми препоръча добър програмист или човек, който се занимава със сайтове, за да го направи доста по-добър.
В допълнение - паната си ги изработвам аз и моето семейство, сайта няма реклама следователно все още няма поръчки през сайта.
Очеизвадно тя си го е правила или някой познат, който не е особено на ти с материята. И колко сайта си направил / са ти направили, че на всяка манджа мерудия. Жената пита от гледна точка професионално мнение, а не лични субективни предпочитания от краен потребител като теб.Мразя да изскачат прозорци още от заглавната страница и то веднага, иначе кво му има на сайта? Нормално, продаваш два вида стока, даже е добре като е изчистено.
Между другото кой ти прави сайта? На мен ще ми трябва някакъв подобен темплейт.
Аз директно се отказвам да разглеждам стоките ако ми почнат с такива изскачащи прозорци веднага и да ми искат съгласие пък за бисквитите и чак тогава да имам достъп, това пък съвсем ми губи интереса.Очеизвадно тя си го е правила или някой познат, който не е особено на ти с материята. И колко сайта си направил / са ти направили, че на всяка манджа мерудия. Жената пита от гледна точка професионално мнение, а не лични субективни предпочитания от краен потребител като теб.
Това е така, но имай на предвид, че доста уебмастърски форуми си имат дори отделна секдия - Website Review, която на практика съдържа именно теми като тази - съвети и препоръки, които собственика му да приложи с цел подобрение на сегашното му състояние. Така, че такива теми са повече от нужни. За жалост не са достатъчно, за да можем да изградим самостоятелна секция. Но може би скоро ще станат. И също така отличителното е, че в подобни теми авторът, които се явява и собственик на сайта, е в различни стадии на сайта си, но най-вече се пише върху доусъвършенстването му или доизграждзнето му.Съветите кое да си оправи по сайта са излишни, защото ако имаше техническите познания, нямаше да я има тази тема. Радващ е факта, че сама стигна до извода за нуждата от специалист. Домейнът си е окей, ако ще се продава и в чужбина.
Има няколко човека от форума, които мисля ще ти свършат работа, като един от тях е @Noke , стига да има времето. Иначе за добри разработки на wordpress може да погледнеш и bekyarov.net.
Друго имах предвид - всички съвети са добре дошли, но съвети от типа оправи си хедъра, проблеми с чекаута и т.н, сайтът зарежда изключително бавно, има непреведени неща, проблеми с мултиезичност и какво ли още не, реално тя няма как да си ги оправи сама. Просто да си намери човек, който да и даде препоръките, да се договорят за цена и да действат. Да и обясняваме сега колко е зле сайта в детайли, това с нищо няма да и помогне.Това е така, но имай на предвид, че доста уебмастърски форуми си имат дори отделна секдия - Website Review, която на практика съдържа именно теми като тази - съвети и препоръки, които собственика му да приложи с цел подобрение на сегашното му състояние. Така, че такива теми са повече от нужни. За жалост не са достатъчно, за да можем да изградим самостоятелна секция. Но може би скоро ще станат. И също така отличителното е, че в подобни теми авторът, които се явява и собственик на сайта, е в различни стадии на сайта си, но най-вече се пише върху доусъвършенстването му или доизграждзнето му.