Честно казано и аз не знам какво точно ползват...Windows хостинг? Какво е това? Как така няма администраторски панел, не е ли ползван някакъв CMS/система, нещо?
Честно казано и аз не знам какво точно ползват...Windows хостинг? Какво е това? Как така няма администраторски панел, не е ли ползван някакъв CMS/система, нещо?
Ето, за това става дума. Трябва да има предприемаческа мисъл. Нима бизнесът, който създавате ще бъде развиван само няколко години, и само на територията на България?Не е, но когато не толкова трудно за помнене и възпроизвеждане при 2-3 повторения, не е лоша идея. Хората ще градят именно този бранд.
Нали си наясно, че има някаква последосвателност във всяко едно развитие, било на бизнес, било в живота. За да се научиш да летиш, трябва първо да се научиш да ходиш. Всеки иска растеж, но това идва в момента, в който вече имаш и тази перспектива пред себе си. В момента се опитваме да помогнем със съвети за сайт. В момента човека бори съвсем по-малки цели от тези, които си му писал. Вярвам, че скоро ще има и тема - Как да изляза на румънския пазар. То, ето къде е и той.Ето, за това става дума. Трябва да има предприемаческа мисъл. Нима бизнесът, който създавате ще бъде развиван само няколко години, и само на територията на България?
Да, ползва MS хостинг. Системата е писана на: Microsoft ASP.NET 4.0.30319Честно казано и аз не знам какво точно ползват...
Доколкото знам от края на 2020 или началото на 2021 г. е започнат сайта...Нали си наясно, че има някаква последосвателност във всяко едно развитие, било на бизнес, било в живота. За да се научиш да летиш, трябва първо да се научиш да ходиш. Всеки иска растеж, но това идва в момента, в който вече имаш и тази перспектива пред себе си. В момента се опитваме да помогнем със съвети за сайт. В момента човека бори съвсем по-малки цели от тези, които си му писал. Вярвам, че скоро ще има и тема - Как да изляза на румънския пазар. То, ето къде е и той.
@Tuneful , анкетата май няма да получи ДА. Такова чувство имам. Освен, ако някой от създателите на сайта не влезе да гласува.
Да, ползва MS хостинг. Системата е писана на: Microsoft ASP.NET 4.0.30319
От кога точно ти правят сайта, защото 4.5 излиза август 2012 г.
ASP.NET - Wikipedia
en.wikipedia.org
Само цената и количествата са ок, че се управляват от складовата. Иначе backend-a е пълен shit - нищо не можеш да правиш. Няма възможност нито за мета тагове, нито за Open Graph Meta Tags, нито за alt тагове, няма шаблони, няма дизайни, няма дори възможност за някаква интеграция я със социална мрежа, а с нещо друго.... Да не говорим за пренаписване на адресите и т.н.Ок, супер, отзад всичко работи и се управлява централизирано, но отпред, където ти е реално виртуални щанд е доста по-зле положението. Реално той ще ти правиш продажбите, не бекедна. Сигурно ли е, че нямат някакви по-добри решения - дизайни, шаблони, теми или там с каквото работят. Не знам как се нареждат до конкуренцията си, но ако това е крайния продукт, който се предполага да конвертира посетителите в продажби, много са го закъсали.
Не е готов, няколко основни неща, даже детайлите няма да ги споменавам:Здравейте!
Преди около месец бях пуснал един пост с молба за фирма, която би могла да направи нещо като одит на сайт. Тогава поради стечение на обстоятелствата нямах достъп до сайта и затова не можах да дам линк тук за обсъждането. Сега вече имам. Адреса е karaman.bg
Молбата ми е да си дадете професионалното мнение - положително или отрицателно. Този така наречен онлайн магазин не е правен от мен. Правен е от фирма за нашата фирма... Нарочно няма да споменавам фирмата, която го е правила. В предишният ми пост бях обвинен от едно комплексирано човече, че искам да направя мръсно и че водя някаква си война срещу фирмата направила сайта ни, и/или че се опитвам да си правя скрита реклама и да си докарам посетители... Вижте сайта и коментирайте обективно, моля. Всеки, който е в "бизнеса" може много лесно да разбере коя е фирмата. Не, че е нещо скрито-покрито - който иска ще разбере много лесно кои са web дизайнерите седящи зад този сайт...
Искам само да добавя, че това е готовият продукт, който сме получили срещу парите си. А те, парите, съвсем не са малко! Никой няма да ми повярва колко сме дали за направата на този сайт, затова и за сега "умно" ще си замълча...
Много бих се радвал да получа обективно одобрение и/или критика към сайта - какво е направено добре, какво не е направено, какво изобщо не е направено... Годен ли е този онлайн магазин да излезе конкурентно на "пазара" и да продава или не е? Ако не е годен - какво му липсва? И т.н.
Само да добавя, че продуктите са качвани от нас, а не от фирмата направила сайта.
Още веднъж адреса; karaman.bg
Благодаря на всички отзовали се!
Съгласен съм със всичко изброено до тук!Не е готов, няколко основни неща, даже детайлите няма да ги споменавам:
1. Индекс страницата е празна:
Виж файлът 23231
Поради някаква причина ме редиректва към /bg на домейна, но не видях да мога да сменя език.
На странни места като цъкам на индекса ме препраща към регистрация.
Не знам какво се случва честно казано, но главната страница е на практика счупена и неизползваема.
2. Иска ми регистрация за да поръчам.
Избрах да платя с карта, но виждам това:
Виж файлът 23232
На подобна форма никога не бих си въвел данните, както и изглежда е някакъв тестов терминал, тъйкато има test в URL-a
Виж файлът 23233
3. Дадох "Назад" за да променя метода на плащане и ме препрати към: http://localhost/bg/RaiffInfo/Error
Нямам идея
4. Няма GDPR
--------------------------
Като цяло сайта е неизползваем.
И 1 стотинка да сте дали за магазина, щом не мога да си избера продукт и да го купя лесно, всичко друго (SEO, снимки, дизайн и т.н.) е без значение.
Мога да помогна, но трябва да се свържем за да разбера как се е стигнало от връзка със складова програма до този магазин.
Хахаха, бате, ти направо го зачука. Това е другата крайност, макар че и там има какво да се направи по-добре. Но дай му пример, който не е къстам платформа и не е толкова пари. Нещо по-малко като бизнес. Това е сериозен бизнес и може би е един от лидерите в областта си.Добре де, толкова ли е трудно да погледнете готово, успешно и работещо решение в тази категория бизнес, а именно: https://toplivo.bg/
Сега, КАРАМАН ООД, трябва сам да открие разликите между karaman.bg и toplivo.bg
Хахаха, бате, ти направо го зачука. Това е другата крайност, макар че и там има какво да се направи по-добре. Но дай му пример, който не е къстам платформа и не е толкова пари. Нещо по-малко като бизнес. Това е сериозен бизнес и може би е един от лидерите в областта си.
То ако е имало и девет такива дела ... пий си медикаментите и се обади на @John Galtние предлагахме такъв и дори ходихме в съдилища за над 90+ такива дела
Магията на Rest APIПропускате дребния факт че е евързан за складовата програма... пъпната връв може и да не е толкоз лесна за късане.