От: Мнения, съвети и критики за НОВ блог
Моят съвет е следният: Ако го правиш само за хоби с 1-2 реклами от Г, прави всичко както на теб ти харесва, дизайн който на теб ти харесва и пиши, както на теб ти харесва (все пак си е твоят сайт, тук не изключвам да не правиш сео и т.н). Обаче (паразитна дума и то моя любима!), ако го правиш за пари, тогава вече доста стриктно, трябва да следваш повечето от горе споменатите съвети! Лошото при теб е, че ти го правиш и за хоби и за пари и няма как, да ти харесва на теб абсолютно всичко, в това число и дизайна на сайта и да се хареса масата народ. Според мен си направи, един хубав сайт спрямо горните съвети и тези които ще дойдат още в тази тема, който да ти носи пари и един малък блог дори и на блоггър, който да ти харесва на теб самия и да си пишеш каквото поискаш, пък посещенията във втория колкото толкова (ти не го правиш за пари). В моят блог и аз пиша за хоби от време на време, може да напиша за една година, пет или сто статии, но трафик все си върви то като се търсят тези работи за които пиша, независимо как съм формулирал заглавията и т.н, плащам си за домейна разбира се и толкова.