Има доста подобрение в дизайна, сега и едно лого и всичко е 6 там За съжаление заглавията продължават да са доста зле - ако трафик ти идва директно в хоум пейджа бих заложил пари че баунс рейта ще е 80%+ за хора търсещи инфо за лични финанси, и 96%+ за общ трафик.
В интерес на истината баунс рейта ми го дава 54%
Коя/кои са ти основните landing page ?
Идеи за това как да популяризирам сайта ОСВЕН фейсбук реклама?
По-добре ли е да вложиш голяма сума еднократно за SEO (един вид blast да се получи)
"ОСЕМТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ФИНАНСОВИ ГРЕШКИ, КОИТО ПРАВЯТ ДВАДЕСЕТ И НЯКОЛКО ГОДИШНИТЕ"
Аа добре е, харесва ми :roll: :clap:
Във никакъв случай недей бласт да правиш..Ако държиш на есио аз лично бих заложил на много статий, таргетващи от начало много малко-търсени ключови думи (под 100 даже), без линкове би трябвало в първите 1-3 страници да попаднеш само с он-пейдж оптимизация. Това е единствения сигурен начин за SEO според мене, макар че нямам много опит с есио и винаги съм го мразел.
ФБ реклама пробвал ли си, защо не ти харесва? Към фб страница излиза доста евтино.
Aми статиите които публикувам са си доста таргетирани. Под 100 и дори под 20 са думите върху които съм се концентрирал. ФБ реклама съм пробвал, но искам да засиля резултатите от Гугъл.
Чакай, говорех за 20 ключови думи, не за 20 търсения на месец. Само една от тези кл. думи може да има 1000 търсения месечно, например.
Иначе да се похваля, след няколко подобрения по сайта успях доста да намаля Page load time-а:
За specify image dimension използвай долните два плъгина да си кмпресираш снимките - това също ще подобри скоростта на зареждане.
Ewww image optimizer
Smush it
Инстални ги, пусни ги да си свършат работата и после ги изтрий да не ти товарят сайта.
Направих точно това, но очевидно не даде желания резултат. Пробрах и с двата плъгина.
За specify image dimension използвай долните два плъгина да си кмпресираш снимките - това също ще подобри скоростта на зареждане.
Ewww image optimizer
Smush it
Инстални ги, пусни ги да си свършат работата и после ги изтрий да не ти товарят сайта.
И как точно го товарят, като работят само в админката?