От: Мога ли да забраня в магазините ми да влизат деца?
вдетенявал съм се бил...
аз нямам нищо против да влизат с кучета в магазина
имам против да ми идват със сополиви разглезени и пищящи лигльовци...
ами примерно единия магазин за компютри, докато майката си плаща там нета или купува нещо
и копелтийката обикаля идва отзад в сервизното вре се пипа вади
или някое пищи там реве
другото целите му дебели пръстчета в лиги сладолед и шоколат и почва да маже по витрините
а те нали са майка си ангелчетата и ония крави само ги гледат все едно ще станат бъдещите исусовци и христосовци..
а те ще станат същите лайнета като бащите си
крадци, пияници, страхливци или мърди и урвентии и какви ли не още .. ама майките им нали са им надеждите в келешите им
понеже те не са успели в живота и си викат мойто ангелче ще успее,
ще успее дръжки както го глезят ще бъде поредното лайно в обществото .. ще ги изгони по старчески домове ако преди това не ги умори от нерви - ще им продаде имотя и това е
ангелчета били
та аз не искам такива лайнета да ми щъкат из магазина като хлебарки
майките им като не искат да идват без тях не ми пука. магазини много аз не уважавам клиентите за да им правя евала
те имат изгода от мен и идват това е
омръзнало ми е да се разправям със свине майки да си кротнат дебилчетата
а те се сърдят .. .така една табела ще реши проблема
или в салона чакат 5-6 човека и други двама се подстригват козметичката скубе някой целулитен баджак отзад и някакво лайно пищи и врещи в салона че не иска да се подстригва
и като кажеш на майка му - да го кротне и оная вика АМА ТО Е ДЕТЕ! че като е дете аз какво да направя - който е бил идиот да ти го направи - да си го търпи не е моя работ анито на останалите клиенти да му търпят лигнята дева че се отнесох ама ми е болна тема !
ко ми раждат като незнаят как да си възпитат детето...