deffnews
Well-Known Member
Удовлетворението ...Кое е постигнато? Приходи от несъществуващи сайтове?
Удовлетворението ...Кое е постигнато? Приходи от несъществуващи сайтове?
Човек, който не прави разлика между удоволствие и удовлетворение ли говори за шизофрения ...Цитирам ти твой пост!!!
“Концентрирам се първо към това от което да се спечели нещо бързо за да мога да вложа повече за дългосрочните проекти. По-реалистично ми се струва тях да ги пусна към Нова Година”
Ти си шизофреник нали.
Няма какво да добавя повече
Ето ти идея - започни бизнес с домейни втора употреба. Като цяло има някои неща, които втора употреба аз лично не бих взел, освен ако не искаш да ми подариш facebook.com , нали и без това вече залязвали.Удовлетворение, че си си купил няколко домейна?
Аз отдавна ти казах, че мога да ти подаря, но не знаех, че това ще е толкова значимо постижение за теб.
Трябва да си поставяш по-сериозни цели
Абе аз го казвам с добро чувство, по принцип се изказвам доста директно наричам нещата с истинските им имена и немалко хора го възприемат като заяждане. А и мисленето ми е различно от на повечето хора. Ами добре, подари ми. Ето напиши еди кой си домейн подарявам на @deffnews Не ми го подарявай наистина, жеста е по-важен.Хех, аз домейни отдавна купувам и продавам, за теб се кахъря, че нищо не ти се случва както трябва, а пък желание имаш
Добре че дойде във форума да дадеш тази гениална идея. Как никой досега не се беше сетил, за има няма 30 години Интернет.Ето ти идея - започни бизнес с домейни втора употреба. Като цяло има някои неща, които втора употреба аз лично не бих взел, освен ако не искаш да ми подариш facebook.com , нали и без това вече залязвали.
А дали някой досега е гледал на тях като на домейни втора употреба?Добре че дойде във форума да дадеш тази гениална идея. Как никой досега не се беше сетил, за има няма 30 години Интернет.
Ако е втора употреба значи трябва да ги продаваш под цената, на която си ги купил. Не знам каква ще е изгодатаА дали някой досега е гледал на тях като на домейни втора употреба?
Айде де, антиките втора употреба ли са, или не са?Ако е втора употреба значи трябва да ги продаваш под цената, на която си ги купил. Не знам каква ще е изгодата
Да, обикновено това са дропнати домейни. Може да напишеш тема по въпроса.А дали някой досега е гледал на тях като на домейни втора употреба?
Те попадат в друга категория. Ако си купиш нови зимни гуми и караш 2 зими с тях за повече пари ли ще ги продадеш?Айде де, антиките втора употреба ли са, или не са?
Ако купуваш домейн от регистрар (дропнат домейн) няма логика да го продаваш на по-ниска цена, защото ще бъде така или иначе достатъчно ниска. Ако го купуваш директно от собственика или посредник си преценяваш колко струва и колко може да вземеш отгоре. Ако преценката или търговските ти умения куцат - ще си на загуба.Те попадат в друга категория. Ако си купиш нови зимни гуми и караш 2 зими с тях за повече пари ли ще ги продадеш?
Просто дадох асоциативен пример. Антиката може и да не е втора употреба в истинския смисъл. Според мен е подобно и с домейните, има такива, които са използвани и които не са. Но ето сега за домейните - като му сложим един етикет втора употреба и ще започне да се възприема така, Така е и с антиките, или да го кажа иначе, ако домейн и антика има свое собствено значение, което тежи много повече от определението втора употреба се възприема не като втора употреба.Те попадат в друга категория. Ако си купиш нови зимни гуми и караш 2 зими с тях за повече пари ли ще ги продадеш?
Това определение скоро може да е символ на ефирен, аутстандинг и куул.Вехтошарската ти душица най-накрая проговори.
Забрави повече да отговарям на провокации на такива на които им липсват първите 7 години. При мен има определена точка, при която се слага край, тя идва след като съм демонстрирал достатъчно много пъти добра воля. И предлагал примирия, а не война.Потръгна ли?