Blinky
Owner
Не се базикай така с хората. Някой ще ти се върже, те вече повечето около мен си имат едно на ум дори вече и като пускат поръчки онлайн.Ако сте в GAMON бързо да си сменяте кво-що имате, че ще ви шибаме после със заеми и бели карти.

Не се базикай така с хората. Някой ще ти се върже, те вече повечето около мен си имат едно на ум дори вече и като пускат поръчки онлайн.Ако сте в GAMON бързо да си сменяте кво-що имате, че ще ви шибаме после със заеми и бели карти.
САко сте в GAMON бързо да си сменяте кво-що имате, че ще ви шибаме после със заеми и бели карти.
Г-н Директоре, удрйййАко сте в GAMON бързо да си сменяте кво-що имате, че ще ви шибаме после със заеми и бели карти.
Ако сте в GAMON бързо да си сменяте кво-що имате, че ще ви шибаме после със заеми и бели карти.
Това за годините, как го виждаш?Трябва да си сменим документите ли? Ако това апелират, мисля, че ще ги изнесат вече. Аз се чеквах, няма ме, ама жената и тъщата са там. Да, некви неща от 2014-2015, ама все са някакви.
да вземаш по 5 кинта за проверено ЕГН на параноичните келеши, които не знаят от къде да си го изтеглят.Не. За къв чеп ми е архива. .....
Е, направо на сайта да си отидат.да вземаш по 5 кинта за проверено ЕГН на параноичните келеши, които не знаят от къде да си го изтеглят.
Бърз кредит само срещу лична карта.Добре де, дори прокурора съобщи че ако имаш данните на личната карта много злоупотреби можело да се направят, и едва ли не от някой медии призоваха да се сменят лични карти което за мен е смехотворно, поправете ме ако бъркам но какво може да се направи като злоупотреба с данни от лична карта? (въпреки законите и други регумации за защита на личните данни не е тайна от години че адсни много хора имат сканирани лични карти на милиони българи и какво от това...)
Това от давна не става...Бърз кредит само срещу лична карта.