Таман на време. Лешоядите са първи за тяхното, после човека каквото си изкара.Тая година много рано май?
Не бързайДа попитам все пак. Регистрирани сме по ДДС, но ползваме само ППП по банкова сметка чрез Еконт. Нямаме касов апарат.
Магазинът е направен през Ecwid върху WIX.
В крайна сметка, да го регистрирам ли в НАП?
Това не изключва да се издава касов бон при определени ситуацииЗа Бога, хора, що не ползвате ППП???
Защото е изостанало и няма бъдеще!?
Не е ли тъпо - виждам хора, които плащат с телефоните си в магазините, а ние да им пробутваме тоз' ППП!
Аз имах директна поръчка до офис на НАП и я изпълних. Преди месец беше и досега няма някаква реакцияПочнаха ли тия контролирани проверки? А именно пускане на поръчки от техни хора? Някой вече да се е похвалил. Не знам как точно ще хванат подобна де, но ако някой си го постави за цел, сигурен съм, че ще може да излови някой с такава.
Конкретни магазини ? Продуктов сегмент ?При някои са започнали с проверки 5 години назад. Искат майка си и баща си, достъп и договори до всичко, както и отчети от куриерите за изпратени пратки откак свят светува... После почват и собствениците на фирмите с проверки. Честитка!
Действително няма логика да подхождат произволно наказателно. Такива проверки се правят с цел показност по телевизията, не с цел събиране на средства. А най-важния елемент е пропуснат (аз очаквам в бъдеще да се заформи акция по този списък обаче).Конкретни магазини ? Продуктов сегмент ?