От: Най-абсурдните клиентски запитвания и желания
Ъъ добре - тъкмо ми трябват още 2 поста да станат 10
Страницата е www . facebook.com/SilikonoviGrivni (ограничение за поставяне на линкове) и навсякъде има една повтаряща се информация за цени.
Долу- горе 2 пъти месечно има запитване от следния вид:
- C G Mar 29th Na kakva cena sa grivnite ?
- А Р Mar 10th САМО НАДПИСИ ЛИ СЛАГАТЕ? АКО ДА, КОЛКО ЩЕ СТРУВА ДА ПИШЕ MFZANIMATION 056?
- Й П Feb 12th Zdrasti ima te li gribni na Liverpool cska I sex instrucktor
- > Силиконови гривн - Гривните са по поръчка - може да пише каквото пожелаете.
- Г М. Feb 9th Здравейте!Да Ви попитам може ли да се изпише на някоя гривна каквото аз искам или има само тези,които са на снимките ?
Сигурно проблема е, че вече трябва да направя магазин, обаче не мога да намеря подходящ плъгин.
И все пак информацията я има на всяка снимка и на всеки текст в тая страница ...
Кажи ми брате - да не би аз да бъркам някъде?
Искам десет реда обяснения, щоот от един ред разбрах само имам ФБ страница ама нямам
Ъъ добре - тъкмо ми трябват още 2 поста да станат 10
Страницата е www . facebook.com/SilikonoviGrivni (ограничение за поставяне на линкове) и навсякъде има една повтаряща се информация за цени.
Долу- горе 2 пъти месечно има запитване от следния вид:
- C G Mar 29th Na kakva cena sa grivnite ?
- А Р Mar 10th САМО НАДПИСИ ЛИ СЛАГАТЕ? АКО ДА, КОЛКО ЩЕ СТРУВА ДА ПИШЕ MFZANIMATION 056?
- Й П Feb 12th Zdrasti ima te li gribni na Liverpool cska I sex instrucktor
- > Силиконови гривн - Гривните са по поръчка - може да пише каквото пожелаете.
- Г М. Feb 9th Здравейте!Да Ви попитам може ли да се изпише на някоя гривна каквото аз искам или има само тези,които са на снимките ?
Сигурно проблема е, че вече трябва да направя магазин, обаче не мога да намеря подходящ плъгин.
И все пак информацията я има на всяка снимка и на всеки текст в тая страница ...
Кажи ми брате - да не би аз да бъркам някъде?