От: От: Най-абсурдните клиентски запитвания и желания
Приятелю, клиент не се гони, клиент се кътка, това ми е доказала практиката, трябва да го убедиш,иначе е непрофесионално
Не знам, но ако си на истинския пазар ще умреш от глад с такова мислене :lol:
Имам сериозен претендент за тази седмица!
V1485943496253261 12:06 търся крушки с детектор за движение за коридор
12:07 (Me) has joined the conversation.
(Me) 12:07 В магазин за видеонаблюдение?!? Браво
V1485943496253261 12:07 ми да в другите няма
Е, не си прав, точно в твоя магазин трябва да се търси такова нещо според мен.
От: Най-абсурдните клиентски запитвания и желания
Нашето нищо не е!
Всички много пъти сме коментирали поръчките с наложен платеж.
Скоро попаднах на един разговор в руски чат.
Там колегите адски реват от наложения платеж.
Станало мода братушката да поръчва стоката която му трябва от всички сайтове които е намерил.
И които дойде първи плаща и взима а другите после ги отказва.
Станало е епидемия там.
А те масово пращат с техните пощи ЕМС които са едни от най-несигурните в света
Е сега вече сме направили това разграничаване, но дотогава не беше се случвалоКолега по тая причина личния телефон си е личен, служебния си е служебен и нищо не може да ме накара личния ми телефон дето го знаят точно определен брой хора да попадне в ръчичките на клиентоидите. Има някои хора абсолютни ненормалници и психопати, та по тая линия не съм 100% съгласен с определение, че клиента е крал и винаги е прав. Той клиента ако няма интерес няма да купи. Винаги е по-добре да продаваш от позицията на силата отколкото да им се молиш, което не бива да се бърка с постоянство.
Другия начин е ако има телефона ти функция "Тих режим", при който могат да ти звънят само хората в "Любими" или тези от контактите ти. Аз лично се движа с 2 телефона (разделени за различни дейности) и реално използвам единия и за лични разговори. Няма как да ходя с 3 телефона (не става и с двусимови - не е опция) И тази функция е много ценна за мен.Е сега вече сме направили това разграничаване, но дотогава не беше се случвало
Това какво трябва да означава?Нов бисер от чата:
Offline Message left on 15 Feb 2017, 08:25 AM (GMT+0)
zdravei iskam tamburakata da y kupy ako moje da e tuk
Това какво трябва да означава?