Я така и така темата е изровена, някой да каже коя е към момента най-евтината и най-бърза банка за осребряване на чекове? От ProCredit Bank ще ги застрелям, понякога по 50-60 дни се бавят с осребряване, явно събират повечко чекове, за да ги пратят накуп и да спестят от куриерски разходи... жалко, че не мога да разговарям лично с отдела, който се занимава с това!! Иначе разходите са 11 евро/чек.
И аз се интересувам, обаче съм пред дилема имам към 50 евро и искам да махам adsense, но като дам 25 лв за осребряване на чек де е Киро на кирия..
Здравейте!
Осребрявам 2ри чек от Adsense чрез ДСК. Първия си го осребриха точно за месец + 2 дни закъснение. Втория им го дадох на 6ти юли, а днес е 16 август. Това забавяне от 10 дни нормално ли е? В акаунта ми пише Плащане под резерв Кого чакат? Някой да не е излязъл в отпуск?
Да не се учи така да излиза, че и аз чакам вече месец и 3 дена.
Здравейте, а можете ли да кажете, имате ли други разходи по инкасиране на чека, извън таксата на ДСК (15 евро) и на ЦКБ (10 евро)? Т.е. куриерски разходи, такси на отсрещни банки и т.н. В смисъл каква е крайната сума, която заплащате за инкасирането на чека.
Т.е. общо ти взимат 15 евро за цялата операция по изплащане на чека, или 15+10+5 = 30 евро? Защото в ценоразписа им пише, че таксата за осребряване на чек била 15 евро... Освен ако не си физическо лице, аз гледам данните за фирми.