ns1bg
Active Member
NS1 впс-а е добър, но кога ще е готов дългообещавания цпанел за аборигени като мен, свикнали с шер хостинги
Коя функционалност Ви липсва в нашия панел, която присъства в cPanel? Ще я направим специално за Вас
NS1 впс-а е добър, но кога ще е готов дългообещавания цпанел за аборигени като мен, свикнали с шер хостинги
NS1 предпочитам аз Харесват ми, поддръжката също е на ниво... дaно след време не станат като другите хостинги които само гледат парите..
Всъщност не винаги скъпата услуга е най-добрата. Аз използвам 4 хостинг компании, включително NS1. Имат добро обслужване, и що годе качествена услуга за България. Coolicehost е най-добрият хостинг който съм използвал до момента, имам само една забележка малко бавен съпорт но не е кой знае какъв проблем. Хостинга е страшно бърз като цяло. А да, нека поговорим и за бг компаниите. Използвал съм две от тях- NS1 и суперите. Мога да кажа че NS1 са по-добрия вариант от към цена-качество.Криворазбрана логика имаш. Бизнеса е пари. Ако имаш пари, ще има по-добра услуга и обратното.
Всъщност не винаги скъпата услуга е най-добрата. Аз използвам 4 хостинг компании, включително NS1. Имат добро обслужване, и що годе качествена услуга за България. Coolicehost е най-добрият хостинг който съм използвал до момента, имам само една забележка малко бавен съпорт но не е кой знае какъв проблем. Хостинга е страшно бърз като цяло. А да, нека поговорим и за бг компаниите. Използвал съм две от тях- NS1 и суперите. Мога да кажа че NS1 са по-добрия вариант от към цена-качество.
Разбира се. Всичко е пари, никой не работи защото няма какво да прави... Имах в предвид, че не винаги най-скъпото е най-добро.Имах предвид друго:
Представи си ситуация, че ти инвестираш в образованието си 5 години и после още 5 за да натрупаш нужния exp за бг компаниите, че те са малко фантастика. После
ще искаш и добро възнаграждение нали? (Добрия съпорт/служителите искат хубава заплата. Нали не мислите, че една купчина желязо ви прави услугата?) Е те това идва от нас/вас клиентите. Тази хипотеза бяга често по тъча.. Изискванията са фантастика на бг пазара.. Правило номер 1 е, че ако искаш, трябва да даваш. Другото са булшит'с
Няма нищо за оправяне. Правим малки допълнения към продуктите. Но, ако не ти се чака, пиши ми направо. Гледаме тия дни да сме готови вече. Ако нещо има, на линия съм. И мерси много за дадения вот.Ползвах навремето coolicehost.com и бях супер доволен от тях. Имам един проект и исках пак да ги ползвам, но от близо месец не мога да си взема план от тях. Звънях и на номера в щатите и ми казаха, че чакат някакви SSD-та, та вота ми е базиран на предишен опит.
П.П. Надявам се по-скоро да оправят нещата, че още ги чакам
Благодаря! Вота е напълно заслужен. Ще изчакам, не е чак толкова спешноНяма нищо за оправяне. Правим малки допълнения към продуктите. Но, ако не ти се чака, пиши ми направо. Гледаме тия дни да сме готови вече. Ако нещо има, на линия съм. И мерси много за дадения вот.
Когато си готов. И пак, благородни сме за думите и вот. Успехи и ако има нещо, питайте си.Благодаря! Вота е напълно заслужен. Ще изчакам, не е чак толкова спешно
Незнам сайта ти колко уникални посещения прави и колко пари си готов да даваш за хостинги , но аз съм доволен от Управляем Cloud VPS и нямам никакви прекъсвания плащам 38лв на месец. Поне няма да си зависим от никакви процесорни времена и т.н., а само когато имаш нужда от повече ядра и РАМ ще си увеличиш, но пак казвам незнам с какви средства разполагаш, така че може да ти дойде и скъпо.Честно казано съм доста изненадан от текущия вот, в частност NS1.bg. Аз лично съм техен клиент в момента и изобщо не съм доволен от услугата Споделен Хостинг (не съм на най-евтиния вариант).
Не знам как са останалите им услуги, може би аз съм на попаднал на "лошия" сървър в компанията, но uptime-а им е наистина зле - не е нормално в пикови часове (~ 20ч) да им пада постоянно сървъра или да се губи връзката с БД, или някой си сайт да е бил компрометиран и затова са спрени на всички потребители проектите - макар и да е временно спирането, доста започва да се набива на очи (особено когато говорим за многократни прекъсвания в рамките на една вечер).
От съпорта им иначе съм много доволен - едни от малкото, които да имат толкова адекватна тикет система с бързи отговори. Но проблемът с наистина честото (дори днес за момент също не се отваряше) прекъсване на услугите и орязаната функционалност като кеширащи услуги (в други компании се предлага тази възможност дори и на споделен хостинг план) на NS1, ме карат за жалост да се насоча към друга компания.
Затова благодаря за темата, ще прегледам всички от предложените в списъка и естествено мненията на останалите съфорумци.
А ти не си ли задаваш логичния въпрос защо NS1.bg предлагат споделен хостинг, щом не са в състояние да поддържат нужното качество на услугата? Да си оставят VPS плановете и всички доволни.Незнам сайта ти колко уникални посещения прави и колко пари си готов да даваш за хостинги , но аз съм доволен от Управляем Cloud VPS и нямам никакви прекъсвания плащам 38лв на месец. Поне няма да си зависим от никакви процесорни времена и т.н., а само когато имаш нужда от повече ядра и РАМ ще си увеличиш, но пак казвам незнам с какви средства разполагаш, така че може да ти дойде и скъпо.
Може сайта да товари доста и за това да се прекъсне връзката, човека не е споменал колко уникални посещения прави сайта. Нищо лично към NS1, защото преди и аз съм бил на споделен хостинг в друга хостинг фирма и постоянно се натоварваше сайта и прекъсваше.А ти не си ли задаваш логичния въпрос защо NS1.bg предлагат споделен хостинг, щом не са в състояние да поддържат нужното качество на услугата? Да си оставят VPS плановете и всички доволни.
Напълно се съгласявам, че може проблемът да не е в хостинг компанията. Но тук ме подразни първото ти мнение, което като сравнение ми звучи така:Може сайта да товари доста и за това да се прекъсне връзката, човека не е споменал колко уникални посещения прави сайта. Нищо лично към NS1, защото преди и аз съм бил на споделен хостинг в друга хостинг фирма и постоянно се натоварваше сайта и прекъсваше.
Ниско-бюджетна.Каква е тази класация без Амазон, Ажур и Гугъл?