Blinky
Owner
Ама той сега в последните постове писа, че се връща.Плача Все пак успех, приятел, не ни забравяй )
Ама той сега в последните постове писа, че се връща.Плача Все пак успех, приятел, не ни забравяй )
Успях днес да си взема изпита в софтуни със 600 точки от 600 ( 6 задачи ). Майната му на SEO-то вече.
Честито и от мен. И аз бях на изпита ама се оплетох тотално и не можах да го взема. Примерните задачи съм ги решавал ама нещо днес сам се прецаках.Успях днес да си взема изпита днес в софтуни със 600 точки от 600 ( 6 задачи ). Майната му на SEO-то вече.
И аз се оплетох много и просто май нямах късмет тая последната доста объркваща беше с тея чарове. А мислех да се записвам януари за следващото ниво. Май няма начин да се запиша без да съм зел първото.Мен тази първата малко ме оплете с минутите към часовете, иначе последната с комбинациите от чарове ме затрудни, първата най-накрая я реших, а имах притеснения за чертането на фигурите задачата, ама тая коледна шапка излезе на късмет с (n/ 2)-1 , очаквах да е доста по-кофти.
Успех другия път, иска си бая решаване на задачи, аз бях подготвил всички задачи от предишните изпити в солюшъни, ама не потрябваха много.
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
class Problem01
{
static void Main(string[] args)
{
var initialSpeed = double.Parse(Console.ReadLine());
var firstTimeMinutes = double.Parse(Console.ReadLine());
var secondTimeMinutes = double.Parse(Console.ReadLine());
var thirdTimeMinutes = double.Parse(Console.ReadLine());
var runone = initialSpeed * (firstTimeMinutes / 60);
double runsecond = (1.1 * initialSpeed )* (secondTimeMinutes / 60);
double runthird = 0.95 * (1.1 * initialSpeed) * (thirdTimeMinutes / 60);
double finalrun = runone + runsecond + runthird;
Console.WriteLine("{0:F2}",finalrun);
}
}
Аааааа същото бях направил само, че там където e "//do nothing" бях сложил break и той ми е прецаквал всичко не се сетих да го махна и да сложа console.writeline под if условието . Задачата съм я бил решил на 90%
Аз малко офтопик, но да питам случайно да ви учиха на MetaQuotes Language - защото е е C базиран език, ужким в помощ на трейдърите на фин. пазари, ама при мен е мега мъка да разбера и базовите неща.
Баси!Успях днес да си взема изпита днес в софтуни със 600 точки от 600 ( 6 задачи ). Майната му на SEO-то вече.
Браво, успех в бъдещото развитиеУспях днес да си взема изпита днес в софтуни със 600 точки от 600 ( 6 задачи ). Майната му на SEO-то вече.
По добре и 2 , не бързай :dПравя си още една почивка от 1 година, see Ya банда
Направи ги 100.Правя си още една почивка от 1 година, see Ya банда