Slavchev
Well-Known Member
Направи ги 100.
Сега заради теб ще се откаже
Направи ги 100.
Я кой изпълзя на светло.....И к'во? Да звъннем ли в Министерския съвет да попитаме за някакви награди по случая? Един орден Стара планина ли да ти връчим? Врий къде щеш.
МС да вземе да спре финансирането на МОН и целят бюджет за образованието и да ни намали данъкът по това перо и всеки да си разпределя парите спрямо най-добрата услуга - видимо Ремайнда е кейс стъди - от негативно поведение до поведение с много стойност ...И к'во? Да звъннем ли в Министерския съвет да попитаме за някакви награди по случая? Един орден Стара планина ли да ти връчим? Врий къде щеш.
Аз пък си мисля, че ако кросс му се помоли, ще остане...
Съгласен...Форума ще доскучее без каранициАз пък си мисля, че ако кросс му се помоли, ще остане...
Толкова ли е обсебен от форума, че да се налага да напуска за да прави нещо друго, тоя форум явно е заразен, влизаш и не можеш да излезеш
Притеснен съм.
Преди се върна, станал човек. Сега да не се върне веган-слънцеядец.
Искаш ли?Само Ивайло да пусне тема, че самолет е отнесъл покрива на вилата му в Бали и глей завръщането на джедаите.
Е, то и да не искам, ти си способен да го направиш. Винаги съм се чудила на хората, които лъжат безцелно и безразборно - как успявате да помните къде какво сте фантазирали? Това сигурно е ужасно уморително и стресиращо?Искаш ли?