От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа
Филма на любимата журналистка на Бареков ли ? Значи да разбирам, че щатите имат нужда да отслабят съюзника си ЕС, който междувременно уж бил вече "колонизиран" от тях, преди това. Логиката е желязна..
Първо щатите взлиат в Украйна, за да ги принудят да влезнат в ЕС и НАТО. За да може да притиснат Русия, чрез ЕС. После отслабват умишлено ЕС...
Тоест щатите разрастват ЕС за да притиснат Русия, а в следващия момент му пращат бежанци за да го отслабят.
Щатите+ЕС ги излъгаха Украйна, че ще влязат в ЕС, сега ги разграбиха. Златото им го няма, заводите са им продадени, не за жълти стотинки,
а за без стотинки. Всичко в страната вече е внос, дори и любимата им сланинка.
ЕС стана прекалено силен (икономически), и сега го дестабилизират с имигранти. И ЕС не е бил колонизиран преди това, набий си го в главата, защото го повтори 10 пъти, аз такова нещо не съм казвал. ЕС изобщо нямат интерес от лоши отношения с Русия, само може да печелят двете страни от това. Единствената страна, която има интерес от влошаване на отношенията е
САЩ.
ДА любимата ти страна, да страната на педерастите, травеститите, правата (нищо, че за тъмнокожото население и още малцинствени групи, те не важат) и безкрайните възможности, да изпаднеш в мизерия или да си ходеща касичка с пари. Изобщо, не знам за какво ти отговарям, само те съжалявам, защото си станал жертва на западната пропаганда, как всичко друго освен запада е зло. Точно както тече в момента пропагандата за Русия, че едва ли не там е Ада на Земята..
Но нека минем по темата. Да се дава убежище
само на жени и деца, останалите да се бият за страната си, не да чакат друг да се бие за тях. Нито пък да търсят да си колонизират някое германско село и да карат на помощи. Вече тотално ги намразих, то всички ще ги намразим, като постоянно ни втълпяват това чувство, да им помагаме, а в същия момент, никой не помага на нас. Когато виждаме, как положението с всяка изминала година се влошава..