uni-web
Well-Known Member
От: На кой е това говно webnovinar...com
С такива като теб ми е омръзнало да се занимавам, а и няма смисъл. Ходи си се гушкай с приятелчето си и му се жалвай колко съм велик във форума, но помни едно.
За да си велик или обичан то трябва и да го заслужиш. Колкото до сайтовете ми, когато си извадиш главата от задника и започнеш сам да си ги правиш то тогава ще имаш право да ми говориш.
Да не говоря за популяризацията, че сте гола вода. Ама такова е той бог дал на мама и тати, а взел от децата....
С такива като теб ми е омръзнало да се занимавам, а и няма смисъл. Ходи си се гушкай с приятелчето си и му се жалвай колко съм велик във форума, но помни едно.
За да си велик или обичан то трябва и да го заслужиш. Колкото до сайтовете ми, когато си извадиш главата от задника и започнеш сам да си ги правиш то тогава ще имаш право да ми говориш.
Да не говоря за популяризацията, че сте гола вода. Ама такова е той бог дал на мама и тати, а взел от децата....
Няма, аз живея за "форума" като теб. Ти си голяма работа тук, явно супер авторитет.. Иначе, сериозно, какво изобщо да се занимавам с теб, като си кръгла нула, щом дори и не работя с теб, а работя с поне 5 човека от "форума" - еми щото съм преценил, че не ставаш и не разбираш грам - то си личи от сайтовете ти. Супер зле са, що никой не ти казва. Заблуждавай се, че си направил някаква медия и как някой си краде от супер сериозната медия. Бас държа, че не можеш дори да си направиш динамични ид-та изобщо, щото ако можеше отдавна да си намерил как да заблудиш един елементарен бот, който ти краде нещо от "великата" медийна империя и нямаше да ревеш като някой "дришльо"
Тадааа: ламер си, и си личи. Е, за това не работя с такива като теб