еBay [d0t] com / de / co.uk / com.au.
WebStore, eBid, OnlineAuction, OZtion, Overstock, WeBidz, CQout, uBid, ePier, Auction-Warehouse, Bid-Alot, ShopGoodwill and
more. Полския* Allegro също.
Не бях срещал по-отвратителна платформа от бившето Aukro (нямащо НИЩО ОБЩО с
полския* Allegro.pl, което е една доста добра платформа за поляците, между другото, това е техния им eB и то на
високо и качествено ниво) и не мислех, че може да се появи такава. Но нещеш ли, времето показа, че и това може да стане и ето на – цъфна
Шмекералника. Това не е сайт за да са си продадеш нещото, а за да ПРЕЦАКАШ другия, да вършиш ШМЕКЕРИИ и да върше срещу ТЕБ администрацията ШМЕКЕРИИ, независимо дали плащаш или не, колко си бил активен или не, репутация и т.н.
(наясно съм, че хората, вършели това и към които ще бъде link-нат този пост, ще се вземат в ръце и няма повече да прекаляват и да „гафят“, ама да не стане „А дано, ама надали“?).
Смях. И следва смяна на IP или използване на мадон за браузъра, сменящ IP-то
специално и само за него сайт или който и да е било друг, нулев проблем. Но и като цяло безсмислено действие. И до преди да се „наложи“ имаше и има места, където да се публикуват собствените обяви.
Btw, представител на Шмекералника във форума е потребителка
plamyto (
Team Leader), която усилено Ви чете темата отстрани, без да се включва и отговаря (но аз си знам
). Но все пак, някой беше писал, че нямало контакти или телефони. То достатъчно информация пък има от странични източници:
Link 1 /
fB (
интервю с него) |
Link 2 |
Link 3 (явно това е plamyto) /
fB |
Link 4 |
Link 5 /
fB |
Link 6 /
fB |
Link 7 /
fB |
Link 8 |
Link 9 |
Link 10 |
Link 11 |
Link 12 |
Link 13 |
Link 14 |
Link 15 /
fB |
Link 16 /
fB |
Link 17 |
Link 18 |
Link 19 | и др. Пламито може да добави и още, със сигурност, както и още телефони към долупосочените.
PDF: Долу са предоставени адрес и два телефона (!) – стационарен и мобилен. Едва ли търговският представител няма да може да предаде дадено нещо чрез техният си private chat в офисът им там към Customer Support, независимо, че той не се занимава с тези неща.
Трети телефон (посочен е и в
кеша долу). И още един
4-ти телефон, не го знам откъде го е взел. До момента:
- +359 2-401-26-52;
- +359 882-800-519;
- +359 2-401-26-55;
- +359 2-980-60-32.
(тези с 52 и 55 се повтарят като цяло, така че може да се пробва да се изреждат телефоните от 50 накрая до 60 накрая)