AMOUN
Well-Known Member
От: Неможело а ... или как се печели от адсенс...
Алоо аз съм на 33 години не съм на 14 да ви лъжа за глупости
ХАРКОН - ДА КАЖЕШ ЧЕ НИКС СЕ ИЗРАЗЯВА ПО ДОБРЕ ОТ МЕН... СРАВНИ НИ МНЕНИЯТА... ИЗВИНЯВАЙ НО МИСЛЯ ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ...
оня знае само едно ... нещо за комунизма за славито и за бунак тиви то няма друго при него и изобщо как може дограничаваш цветущия ми език и огромното ми дар слово с ограничените скучни писания на никс ? кое ти е по кеф да четеш него или мен ?
всъщнот може да аз със счетоводителки и с банкови служители не се разбирам
ПРОЧЕЛ СЪМ МНОООГО КНИГИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ / ЗА ИНФО НА НИКСЕРА / толкова колкото всички които пишете в тази тема може би не сте виждали... но това беше едно време
Сега ме мързи и прогресивно затъпявам
харконе - да кажеш че лъжа ? дал ли съм ти повод някога да си мислиш че лъжа и си фантазирам ?
може да съм простак и темерут но не съм фантазьор...
Малко съм странен / даже много /, но това се дължи на кривата ми социална жлеза
Кажи ми кога съм дал повод на някой от вас да мислите че лъжа и си измислям?
как може да кажеш че лъжа за тази сума?
и извинявайте но да ме сравнявате с злобния и завистлив никс? който може само да обижда със заучени фрази и да мрази ? обижда ме...
харконе кое те кара да мислиш че лъжа?
Алоо аз съм на 33 години не съм на 14 да ви лъжа за глупости
ХАРКОН - ДА КАЖЕШ ЧЕ НИКС СЕ ИЗРАЗЯВА ПО ДОБРЕ ОТ МЕН... СРАВНИ НИ МНЕНИЯТА... ИЗВИНЯВАЙ НО МИСЛЯ ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ...
оня знае само едно ... нещо за комунизма за славито и за бунак тиви то няма друго при него и изобщо как може дограничаваш цветущия ми език и огромното ми дар слово с ограничените скучни писания на никс ? кое ти е по кеф да четеш него или мен ?
всъщнот може да аз със счетоводителки и с банкови служители не се разбирам
ПРОЧЕЛ СЪМ МНОООГО КНИГИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ / ЗА ИНФО НА НИКСЕРА / толкова колкото всички които пишете в тази тема може би не сте виждали... но това беше едно време
Сега ме мързи и прогресивно затъпявам
харконе - да кажеш че лъжа ? дал ли съм ти повод някога да си мислиш че лъжа и си фантазирам ?
може да съм простак и темерут но не съм фантазьор...
Малко съм странен / даже много /, но това се дължи на кривата ми социална жлеза
Кажи ми кога съм дал повод на някой от вас да мислите че лъжа и си измислям?
как може да кажеш че лъжа за тази сума?
и извинявайте но да ме сравнявате с злобния и завистлив никс? който може само да обижда със заучени фрази и да мрази ? обижда ме...
харконе кое те кара да мислиш че лъжа?