От: Re: От: Ненормалната Европа
Свирки не правя Муньо, това са женски похвати. Аз не съм джендърно независим като теб :lol:
Не мислиш ли, че темата ТИ като цяло е "мъртво-родена"?
Постулираш в началото някакъв тип морални ценности, но всъщност не е ясно с какво са по-правилни и приемливи от ценностите на другите.
Много неща за теб може да са представени като жестокост, която е далече от твоите представи за цивилизованост, но това не прави като цяло хората и европейските ценности лоши.
Разбирам патриотизма и желанието ти България и държавата, в която си роден, да е важна и значима като име и култура, с която да се съобразяват, но аз мисля, предателството, сервилността и въобще незначителността ни като достойни партньори, на които да се разчита са направили от имиджа ни не много добра ... карикатура, оттам представа, а от там и отношение, заради които да имаме някакви претенции към законите на която и да е друга държава или морала там.
Както сам обичаш, да съветваш, си свободен, ако не ти хареса някога и се приеме закон неотговарящ ня твоите принципи и морал да заминеш ...къде? В Русия?!
До тогава (или докато това не е станало) позволи на хората свободно да си се възмущават в частност на определени престъпни и брутални малоумщини, но не и да заклеймяват цял един континент като недостоен да има място под слънцето.
Аз също мисля, че хомосексуализма е някакъв тип психическо отклонение, което обаче не се предава генетично. Не може и не се придобива, ако израснеш сред гейове. Това е много специфично лично усещане и разбиране за личността и нейното място и самоопределеност в света.
Казвам го, защото с голяма доза вероятност е възможно твоето дете да стане гей, дори да живее в хетеро семейство. Аргументът е, че повечето хомосексуалисти произлизат от хетеро-семейства. Аз съм виждала само едно обгрижвано петнадесетгодишно момиче от лесбийки. Беше и си е прекрасно възпитано, нежно създание-хетеро!
Ако се узаконят хомо-браковете, аз ще искам и допълнение- не бащите да трябва да плащат символичните 50 кинта издръжка за детето, което са направили на някоя жена, без да се излъжат да се оженят за нея, а пълна издръжка- ден по-ден, месец по месец, стотинка по стотинка, вкл. нематериални, които ще са нещо като "данък родителство".
Защото е по-страшно да зарежеш детето си без стотинка, било в дом или просто като зарежеш майката, отколкото това дете да е осигурено материално от двама родители хомо.
Надявам се, да си удовлетворен и да осъзнаеш, че подобна тема, колкото по-скоро се приеме за изчерпана, толкова по-добре. 8)