Не е легална, а нещата са уредени с друг закон. Писал съм ти горе чрез кой.Добре бе пич, викаш да да гледаш в уикито, ама май ти на изуст го говориш:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zoophilia_and_the_law
В любимата Русия е легална зоофилията.
Как може да си базирате тезите с Уикипедия? :shock:
Е, аз като казах за Уикито нямах предвид буквално да сложиш линк баш към английската версия.Човека вика да се гледа уикито и аз викам да видя какво вика уикито - сам се оборва колегата и вади вода от сто кладенеца както и да е. С или без закон олигофрениятата няма как да се изкорени та зоофилията, никрофилиятата и т.н филии както ги има тук, така и на всякъде по света - това е до хората, не до държавата. А и като се замисля, колко вица има за военните търсещите по нестандартни начини удолетоворение на нагона, че не знам .... те не са и случайни вицовете ....
Я хачу пайду фросии поеблю секси мууу
Ты не должен ехать в Россию, они придут тебя и болгарском черноморе
Е, аз като казах за Уикито нямах предвид буквално да сложиш линк баш към английската версия.
Тръгваш от нещо прочетено в Уикито и търсиш още инфо в нета.
Така е Вискяр - хората са си го написали в сайта, че не дават гаранция за 100% вярна информация.
blaster, и кой е виновен според теб?
Млада майка от Кнежа беше лишена от двете си деца, защото нямала условия да ги гледа. 23-годишната Тереза Коцева живее без съпруг, а родителите й са починали. Не може да плаща сметките за вода и електричество и затова от Социалните служби преценили, че децата й трябва да се настанят в приемно семейство. Социалните работници дошли в болницата в Кнежа часове, след като Тереза родила второто си дете.
Ще дадат децата й на приемни семейства и ще им плащат по 500 лв на месец, вместо да дадат тези пари на майката, за да си гледа децата!
Това е поредното безумие на бездушната ни администрация, която спазва покорно Брюкселските повели! Нека да помогнем на Тереза да си върне децата! Който я познава, да пише тук, за да установим контакт с нея и да направим банкова сметка, за да я подпомогнем! Не се иска много, за да й помогнем!
Вече имаме и контакт с нея, който може - да помогне!
гр.Кнежа, ул."Димитър Ботански" №12, вх.А, ет.6, ап.23 Тереза Коцева Гривчовска и сметка банка ДСК, BG08STSA93000017876852
Брюкселска рецепта за кърмачета - за майката българка, чиито деца бяха отнети от социалните, защото е бедна.
А детето колко бащи и майки може да има, биологично?Наистина ме озадачава тази мания по това семейството да се състои само от един мъж и една жена.
И каква е логиката? А и колко деца на небели майки са били отнети по същите причини?Напълно съм съгласен, че парите трябва да се дават на приемните семейства а не на майката.
Не ме вълнува бяла ли е черна ли е зелена ли е.
Стига бе, отнели са новородено от майка му. За какво възпитание говориш въобще? Жената е загубила родители си, тоя дето и е направил дете си е бил шута, да не дава Господ да изпадаме в нейното състояние.И пак да кажа щом тя няма акъл да живее както трябва как ще възпитава децата си?
да раждат на 15 без образование ли ? или да се праскат с чичаци като мен за 100 лева и вечеря?
Муньо, мислиш примитивно - аз, аз, аз. А тая среда в какво би превърнало детето ти? Пак те питам, едно дете колко биологични майки и бащи може да има?
А ако искаш да си педал и да си масажираш простата, масажирай я. Ама да ме задължиш мене, дето не ми е кеф да си барам простатата, да разказвам на 5 годишния ми син, че е гот да си бараш простата, няма как да стане просто.
Стига бе, отнели са новородено от майка му. За какво възпитание говориш въобще? Жената е загубила родители си, тоя дето и е направил дете си е бил шута, да не дава Господ да изпадаме в нейното състояние.