Да, на мен и писането ми е по-бързо сякаш. Някак с новата система и повече съм се мотивирал да пиша. Дано и при вас е така.След известно време с новата версия, мога да кажа, че ми харесва в пъти повече от предишната, въобще като цяло, поздравявам за промяната.
Това с черния фон ще се оправи бързо. Дори ще гледам тази седмица, макс другата да е направено, просто пробвах с няколко и се отказах, но ще видя какво ще лепне. Не искам да сменям покрай това и останалите елементи, а искам да стане красиво също.Ще може ли датите на постовете да са по четими, че така тярбва да се кьориш да видиш кога е стартирана темата и от кога е последния пост в нея.
Също като цъкнеш на името на потребителя попъла /с черния фон/. Не се четат добре линовете /Profile Page Start a Conversation Unfollow Ignore View Trading Profile /
Което мисля, че е по-зле - при 3 жълти - червен и почивка според съгрешението.
Това трябва да се премисли, защото както coolice каза, може някой да пусне добра тема или предложение и набързо да събере три жълти картона от разни спамери или пък от конкуренти и после автоматичен бан... ще си прецакате така и форума и пазара.
Не, от хората предимно. И ще са с някакъв коментар, който ще се разгледа. Примерно 5 картона от авторитети тук и с наистина добро основание си е направо за бан. Не виждам какво ще се молим на някой да престане примерно да спами по темите или да пуска спам на лично. След 5 (което даже мисля, че е много) картона следва бан, а може на 3тия едно предупреждение да се праща. Системата ще гледаме да е така направена, че да може да защити някакви такива глупости някой да бъде баниран ей така за спорта. Дори мисля, че по този начин и т.нар. неориентирани хора, които правят грешки неволно ще успеят да са предпазени от това правило.Тия картони най-вероятно ще се дават само от админи и модератори, едва ли ще е на принципа на репутацията.
@RealMoney, Не мога да ти отворя линка към ''справката'', но все тая... Като ти набута ъп-чо тройка за един месец, друга песен ще запееш. Всъщност и една-две ти стигат, за да не се чувстваш свободен да споделяш реалното си мнение из темите.
Нещо не фаща, логиката тука? На кого отговаряш в тия 2 поста ебаси? Или аз изтъпявам...
Аман от комплексариОтносно червените репи: Колективната педагогика винаги е по-ефикасно средство от индивидуалната. Спомнете си как са ви повлияли съучениците и приятелите, спрямо родителското тяло и учителите. Ако един ти даде червено, може да си се псувате до безкрай. Но ако трима-четирима ти зачервят бузите, ще се позамислиш.
Дали и как може да се въведе сега, преценявайте с Блинки.
Е как на кой - на нанди:
"@RealMoney, Не мога да ти отворя линка към ''справката'', но все тая... Като ти набута ъп-чо тройка за един месец, друга песен ще запееш. Всъщност и една-две ти стигат, за да не се чувстваш свободен да споделяш реалното си мнение из темите. "
Като човек, изтъкан от фобии, репутациите в тоя форум най-малко ме притесняват.Аз с @uphero проблеми нямам Пък и каквото такова, а ти където пищиш и си против това най-много те притеснява, май
...които смятат за много важно да плеснат тук едни чаршафи, с които да покажат, че са сложили някого в игнор листа си. Голям праз за останалите и чест за мен, че влагат толкова старание да ми покажат антипатията си.Аман от комплексари
Ти ли бе?!? Ти ли дето си скъса гъза да пишеш малоумни постове във бгдев форума щот с първия пост те разбраха що за стока си?!?!?Аман от комплексари
Е, айде сега. Някой са характери, но помагат. Намират се тук таме и хора с трудно разбираем характер, но не можем да се сърдим. Събрали сме се от 100 места и повече, не можем да искаме всеки да е еднакво възпитан и примирен. Но ще е в рамките на правилата Не се притеснявай нанди, тези които предполагам, че визираш са търкани многократно повярвай ми. Не им писва, но това е друг въпрос.@Blinky, като знам кои са за теб авторитетите на форума, направо виждам условия за лични вендети. Знаеш, че голяма част от придворните ти дами злоупотребяват с негативните репутации. Ще стане така, че всеки комплексар, който е станал с гъза нагоре ще вилнее за настроение. Трябва да се помисли и за ограничение в оценяването, както беше с предишните репутации, а също и да има валидност на отрицателните точки - примерно месец, след което досието на потребителя се чисти.