Бате, теб те знаем, че си зареден с червените картони от зората на форума. Само да ти дадем мишена. Няма да ни стане нещо, ако се опитаме да бъдем, ако не, ще минем пак в другата крайност. Да се нацвъчкваме с червено, че и да ни държи влага в другите теми.Първия със банан трябва да е Блинки задето реши да ни прави социални!
Още 2 картона се търсят.
Пак два тона глупави разсъждения относно репите. И никой не се сети за най-важното. Трябва да има тегловен коефициент - иначе регистрирам си 20 профила и раздавам червено и то тежи също толкова, колкото и и на авторитетен профил.
Да позная ли кой ще е първи дори с безплатни, само трябва да му го покажеш.Тогава ще навлезе нова ниша в този форум - раздел пазар: Продавам червени репи за кеш.
Да позная ли кой ще е първи дори с безплатни, само трябва да му го покажеш.
Торбалане, сигурно в тази формула ще има подобни неща. Иначе наистина ще е касапница.
Мисля че ще се почувстваш доста по добре ако вместо червени репи на пазара си направиш една виртуална чикия.Ти ли бе?!? Ти ли дето си скъса гъза да пишеш малоумни постове във бгдев форума щот с първия пост те разбраха що за стока си?!?!?
Да, с коментар "тест" или "на ти да видиш кво е яко" Очаквам с нетърпение първите да се излеят върху мен.Ти им отне репите и като гледам какъв хъс имат за тях, ще си първият с червен картон за отмъщение
Що бе жълт картон ли ще получаДа, с коментар "тест" или "на ти да видиш кво е яко" Очаквам с нетърпение първите да се излеят върху мен.
Ъпче, Слави, моля ви хора, не се драпайте в темата.
До 5 червени картона месечно на глава, без привилегии за стари, яки и полезни. Така всеки, който се изживява като съдията Дред ще си помисли дали да си хаби лимита за глупости или да си пази картоните за реални нарушения. Така ще отпадне рутинното ритане на нови потребители и репи на принципа ''ни мъ кефиш''.Колкото до ограничаването - да предполага се, че ще може да се дава по един картон, но честно казано още не сме разгледали тази опция.
Отрицателните точки се коригират от положителните, така че няма смисъл от срок на валидност. Ако има, то тогава и положителните трябва да имат, за да не се загуби баланса и ще излезе, че човек който не е писал от известно време, ще е със занулен рейтинг.а също и да има валидност на отрицателните точки - примерно месец
пък правят форума по-соушъл и френдли.
A дали? Сегашните лайкове нямат абсолютно никаква стойност по отношение на репутациите, независимо какво ни сапунисва системата.Отрицателните точки се коригират от положителните, така че няма смисъл от срок на валидност. Ако има, то тогава и положителните трябва да имат, за да не се загуби баланса и ще излезе, че човек който не е писал от известно време, ще е със занулен рейтинг.
Но както сме обещали ще имаме картони скоро. Което мисля, че е по-зле - при 3 жълти - червен и почивка според съгрешението
то и пусканите хорди "бежанци" правят Европа по-сошъл и френдли ама...
Да, ама го има и момента, че си изхабил картоните за 2-3ма потребителя и в същото време влиза още един с великата схема. И няма право да му даде, а примерно е активен в това - да оцветява потребителите както сметне за добре. Отразяват се лайковете, просто броя им е нужен за да се отрази и на общата репутация на потребителя.До 5 червени картона месечно на глава, без привилегии за стари, яки и полезни. Така всеки, който се изживява като съдията Дред ще си помисли дали да си хаби лимита за глупости или да си пази картоните за реални нарушения. Така ще отпадне рутинното ритане на нови потребители и репи на принципа ''ни мъ кефиш''.
п.с. лайковете да са безлимитни. Те и без друго вече не се отразяват на репутацията, но пък правят форума по-соушъл и френдли.
Нали знаеш, че разбутването на тоя мравуняк не е извършено с цел демонстрация на приятелско отношение? Хайде, не си глупаво момче, въпреки че понякога се държиш като гъз.
Да, ама го има и момента, че си изхабил картоните за 2-3ма потребителя и в същото време влиза още един с великата схема. И няма право да му даде, а примерно е активен в това - да оцветява потребителите както сметне за добре. Отразяват се лайковете, просто броя им е нужен за да се отрази и на общата репутация на потребителя.
Аз, честно казано не виждам с какво зачервяването на схемаджиите е по-ефективно от репорта??? Мисля, че много повече полза ще има да се сигнализира, след което админът, т.е. Блинки да хване нарушителя любезно за яката и да му каже с бликаща от очите топлина: Бате, давам ти почивка.