Последното го ма в дъното на таблицата. Сменено е това като се кликне на профила от пост или сайдбара на хоума. Мисля, че стана добре - прибави се едно opacity. Ако някой има някакви други предложения, ще се радвам да ги сподели.Семпъл, модерен, чист, практичен, не тормози окото, зарежда се бързо на мобилни телефони, гъзарски.
Какво може да се бутне?
-рейтинг система
-да се добавят бутони за споделяне на самата публикация или пост
@Blinky, нещо по въпроса с тапаталка. За н-ти път ми се прескача пост за тапата.
Да, така е. за момента нямаме планове. Последната скрепария, която видяхме от тях грам не ни допадна. Така, че са ни малко в черния лист, ако ни разбраш @kamentk .Нали ти казаха, че няма да го направят да работи с тапатала, и без него форума си е добре.
Бате, сега има някакви секции - така де уеб девелопинг. Нали като се понатрупат - отаваряме.Абе кога ще пуснете форума за програмиране
Мда, това пък грам не разбрах кое му е дразнещото? Но ще го вземем в предвид, щом толкова дразни.Откакто е пусната новата версия се дава предложението да се махне изскачащия поп-ъп, когато форума се отбелязва като прочетен. Просто да се рефрешва страницата, без предупреждение.
Е тука яко ме изгубихте. Имаш нотификации - нещо което мобилната версия няма как да постигне. С два клика отговаряш на съобщение. Може да се ползва като инстант месинджър, което прави комуникацията с клиентите изключително лесна. Иначе трябва да ги карам да си пишешм мейли или не знам си какво. Има колеги от форума с които с два месиджа се разбираме и си вършим работата, а без нотификации отива 3 дни комуникация. Иначе става за 5 минути. На 4 инча телефон форума е просто неизползваем. Всичко е толкова малко, че не можеш да кликнеш това което ти трябва. Отделно че като тръгна да пиша пост на кирилица по някаква причина браузъра след втория символ ме пренасочва към URL лентата и писането е отвратително. Сайта върви изключително лагаво на телефон, докато тапаталка въобще не се усеща колко бързо зарежда. На програмистите им е ясно защо е така. Просто докато зареди всичките стилове, през тапаталка ще съм прочел и коментирал. Отделно тапаталка ти дава много по-добро превю на темите отколкото десктоп версиите. Тука трябва да цъкаш като полудял, отваряш темата, виждаш, че не струва излизаш, пиши го минута на по-слаб телефон. А с тапаталка отсяваш плявата за секунди. Отделно по някаква линия телефона ми не иска да пази сесията дълго време. Трябва да се логвам пак. Докато тапаталка си ме държи логнат винаги. И пак - нотификациите и бързината на отговаряне на лично съобщение, са просто невероятни в тапаталка. Никаква мобилна версия не може да се сравни с това. Дори и десктоп версията не може да се сравни с това. Просто е уникално удобно и предприемаческо. Мога спокойно да си върша работата докато пътувам в метрото, докато с мобилната версия не може, защото е бавн, неудобна и не ти напомня сама за себе си, а ти трябва да се сетиш да я провериш. Просто до толкова съм адоптнал тапаталка, че форума без него е просто голяма регресия на старата версия. Който не го е пробвал не знае колко е удобно.Да, така е. за момента нямаме планове. Последната скрепария, която видяхме от тях грам не ни допадна. Така, че са ни малко в черния лист, ако ни разбраш @kamentk .
Какво точно превъзхожда тапатолка мобилната версия на форума. А и да, там не съм много сигурен, че и рекламите ни ще се показват. Но за сметка на това, те ще си пуснат техните. Някакво предимство? Може би, защото всички форум акаунти са ти в този ап?
Купи си 5 инча телефон и готово.
А за известията си включи имейл опцията.
Ок. Ще го вземем в предвид. Но и нали се сещаш като собственик на сайт колко е яко да ползваш търд парт услугите на някой, като си ок и без тях. Както написах ще се помисли. Преди честно казано беше с тапатолк защото и мобилната не беше много юзър френски, както и реклами там нямаше, да не говорим, че не предлагаше пълния набор от опции както за админите, така и за вас.Имам майл известия. И каква полза, като отговорът през мобилната версия е изключително труден.
Другото няма да го коментирам.
Изклего бате. Аз съм го изключил при мен. Иска ми само от чуждо устройство.За последен път верифицирам акаунта! Пейпал акаунта не съм го верифицирал толкова пъти - 4 за 3 дена.
махнете я тази опция защото е смешна.