Новата версия как ви се струва?

От към функционалности е супер, но от към дизайн, предишният изглеждаше "по - стегнат" така да се каже, този като го видя и все едно гледам някой стартер форум. Мисля, че с по-добра тема може да стане работата, разбира се ще има хора, на които тази тема ще им хареса повече, затова няма да е лошо да се сложи една функционалност за смяна на темата и всеки да си реши какво му харесва :)
 
Аз съм свикнал вече на DP и не ми пречи :)

Но да, трябва да се бутнат цветовете на някои елементи, всичко е светло и някои неща не се открояват достатъчно, иначе е добре :)
 
Постничко малко. Ама се свиква.
 
Здравейте на всички.

Имаме още малко работа по изпипвне на някои неща, както и премахването на някои бъгчета.

Дизайнът ще се мисли какво, но и тук е въпрос на свикване. Иначе е с много повече функционалност и джуджавчици.

Превод скоро ще е готов. Ако нещо има в последните, ще казвате. Че има време докато всичко сингнем. :(
 
Новото си е ново :) По-добре да се поизмъчите над тази версия, отколкото да се дълбае над старият дизайн.
Най-много усилия трябва да хвърлите при тия сингъл триитс, че в момента е някакъв ужас
Но пък няма база за сравнение между тази и старата по отношение на визуализацията при мобилни устройства - сегашната е класи над предишната ;)
 
Не ми харесва определено, но аз по принцип трудно приемам промените. Промяната е толкова драстична, че е абсурд да се ориентираш във форума. Ще ми трябват месеци, за да свикна, като през това време ще си задавам въпроса: Why?????

И какви са тия награди, с които се събуждам наградена - Most Likeble...Moi???? Даже не мога да видя кой ме удостоил с честа, че да му благодаря и върна жеста, ако се ориентирам как става изобщо. :) Променили сте явно и системата за оценяване, като сте въвели някакви лайкове и точки - ужасТ. Ако успея да прегледам темите, ще се редвам да открия тема, в която се обясняват промените - цел и метод на ползване.
 
Не виждам и опция за редакция на текста - Shittt!!!!
 
Някой може ли да ми каже, от къде да изпратя лично съобщение към потребител, че нещо не мога да се оправя. Различно е от това което беше.
Благодаря!
 
Аз по принцип съм консервативен човек и не обичам изненадващите резки промени. С малко зор в началото докато се ориентирам кое къде е се оправих все някак.
 

Горе