От: Нова партия се зародила: ГОРД.
Всичко е под контрол, пия всяка вечер по чаша червено.
Виното принципно си е полезно. И аз всяка вечер когато вечерям,
задължително на масата ми присъства червено вино, поне 2 чаши си ги знам. Стара традиция в нашето семейство от родителите ми. Лятото карам на бяло, но зимата - червено.
По темата - крайно време беше някой да събере смелост и да отиде там където трябва, и да каже каквото трябва. Не може в 21 век в демократична Европа, и България като демократична страна да се всява страх и подтисничество в хората, и да ги карат да се страхуват да говорят. Това време на цензурата и на гонката и преследването на хора които казали нещо си, отдавна отмина, но някои хора които живеят в миналото се опитват да върнат тези репресии. Бих казал че Бойко просто е объркал времето и държавата - България е вече демократична страна, и се намира в демократична Европа. Оставката да си подава и да се маха
Ако трябва да бъда честен, никога не съм бил фен на рап-музиката, просто не е моя стил музика, но подкпрепям не само Мишо, а всеки който би събрал смелост и си потърси правата на равноправен европейски гражданин. Тук не става дума само за Мишо, а за нещо в глобален мащаб. Днес е Мишо заплашен с 2 години затвор само заради изказване, а утре ще е някой друг от ... нас! Сега прекратили всичко срещу него, ами ще прекратят защото ги натисна и им разката фамилията на тия диктатори.
Призозавам всички да се изказват без да се страхуват, всеки има правото да се изказва каквото мисли. Аз не се страхувам и ще се изказвам. Не ме е страх от боклуци-мутри които крадат пенсионери и какво ли не. По скоро тях самите трябва да ги е страх от нас.
Нямате право да мълчите, имате право да говорите - покажете им кои сте, за какво се борите... Господа политици днеска сте на власт, утре сте в оставка
Поздрав за всички смелчаци които не се страхуват да говорят:
[video]http://vbox7.com/play:78950d92[/video]