Да са живи и здрави майките ви, да ви загъват закусчица, че да има кой да ми ремонтира покрива на село.мама ви дейба проста, пацифисти, никой не ви пита, винаги има опасност от война и винаги има нужда от армия
Оплаквайте са от охраната на концертите, но армията не закачайте, шивайба в хипитата,,, толко сте прости, че нема накъде
То единствено дето ме научиха там е скатаването. Въпрос на чест е да скатаеш. Гордея се, че не видях много от тая тъпотия, ами повечето време им гледах простотията отстрани. По щеше да ме е срам ако съм бил част от тая паплач!Аве крил си се в щаба като домашен любимец, не ми обяснявай на мени, верно голем си разбирач ама на скатафка
Много си неадекватен, казармата изгражда характери.
мама ви дейба проста, пацифисти, никой не ви пита, винаги има опасност от война и винаги има нужда от армия
Оплаквайте са от охраната на концертите, но армията не закачайте, шивайба в хипитата,,, толко сте прости, че нема накъде
Kaто се има предвид, че американецът дойде с числен състав 100 пъти по-малък. Лоените ни отрепки се съпротивляват колко десетилетия вече, да купим евтини и качествени нови изтребители. Щото на скандинавеца не му минават тъпите игрички на нашите.Напълно съм съгласен, че армия трябва да има, но задължителна казарма в никакъв случай. Армията трябва да бъде малка, компактна и добре въоръжена, Швеция е добър пример. Ако стане война и ни подпукат с изтребители и ракети, ти с калашника ли ще ги сваляш или с някой античен тракийски меч? Те и сърбите 1999 за 48 часа мобилизираха половин милион корави мъже с калашници ама т'ва не попречи на хамериканците да им пръснат халките от високо... Е вярно, че загубиха едно стелтче ама ги бОли...
Шведите скоро ще върнат задължителната наборна служба.Напълно съм съгласен, че армия трябва да има, но задължителна казарма в никакъв случай. Армията трябва да бъде малка, компактна и добре въоръжена, Швеция е добър пример. Ако стане война и ни подпукат с изтребители и ракети, ти с калашника ли ще ги сваляш или с някой античен тракийски меч? Те и сърбите 1999 за 48 часа мобилизираха половин милион корави мъже с калашници ама т'ва не попречи на хамериканците да им пръснат халките от високо... Е вярно, че загубиха едно стелтче ама ги бОли...
А дали е полезна казармата за изграждане на характера - твърдо Да. Аз бех едно галено детенце, преди да влеза в казармата. Всичко се променя след казармата, мироглед, ценности, отговорност, лоялност, колективизъм и национализъм и мн, други настройки
Тук бежанска криза да си видял?Шведите скоро ще върнат задължителната наборна служба.
Deutsche Welle: Швеция обсъжда връщането на задължителната военна служба заради бежанската криза
Не знам дали има смисъл да отговарям въобще на толкова неграмотен човек.Тук бежанска криза да си видял?
Армията ще пази границата и няма да допуска нелегални имигранти да минават откъдето си искат. Защото в момента границата се охранява от полицаи, които живеят там в такива условия:
Армията ще пази границата и няма да допуска нелегални имигранти да минават откъдето си искат. Защото в момента границата се охранява от полицаи, които живеят там в такива условия: