https://www.similarweb.com/website/abv.bgТо въпроса по скоро е кой ползва абв и докс
По мое наблюдение много хора го ползват, чак съм учуден.То въпроса по скоро е кой ползва абв и докс
Мога да споделя една информация, която не знам колко е реална и истинска. Та тя е относно киберсигурността на големите банки и корпорации. Преди няколко години дойде един бивш ученик, който сега учи в Англия, забравил съм къде точно учеше. Та той учи киберсигурност и каза, че Internet Explorer е един от най- сигурните браузери, ползващи се от обикновени потребители. Обясни точно защо, но съм забравил. Следователно доста хора биха го ползвали, дори да е доста бавен.Това е като Internet Explorer -> ползват го хора, които не знаят що е то web browser.
Кажи му на твоя приятел, че и един WP без никакви плъгини е напълно нехакваем. Иначе много юзъри го ползват и реално наистина гледат да го държат на високо ниво, говорейки за сигурност, но и честно казано е за сметка на много други характеристики, които би могъл да има нормалния.Мога да споделя една информация, която не знам колко е реална и истинска. Та тя е относно киберсигурността на големите банки и корпорации. Преди няколко години дойде един бивш ученик, който сега учи в Англия, забравил съм къде точно учеше. Та той учи киберсигурност и каза, че Internet Explorer е един от най- сигурните браузери, ползващи се от обикновени потребители. Обясни точно защо, но съм забравил. Следователно доста хора биха го ползвали, дори да е доста бавен.