Новото ми произведение

Freak каза:
Абе вие нормални ли сте?! К'ви са тия постове от типа: "Браво, Деян Марковски, напредваш с дизайна - много як сайт се е получил този път!". Блинки ти или си много заблуден или се правиш на много печен и окуражаващ. Стига сте лъгали човека - то бива, бива ма той вече почна да си вярва, че е еб*ти дизайнера. Аз като влезнах в оня сайт Me4ki-Struvnici-S-Golemi-Cici-i-Vulci-Edinaci-S-Golemi-Patlaci.INFO направо се издрайфах на клавиатурата. Гаврите се с човека и въобще не му правите услуга. А моят съвет към прословутия ДЕЯН МАРКОВСКИ е да си седне на **** и да прочете някоя книга, а също и в интернет има много безплатни скриптове и туториали, защото това, което прави, е гавра с уеб дизайна!!!

Поздрави

Ти не си виждал първите му саитове и за това ни мислиш за луди. Ако ги погледнеш ще видиш че има огромен напредък в дизаина:) Само се чудя защо найстина не вземе да попрочете малко книжки и да се научи или ако поне да ползва templates.
 
Freak аз тоя сайт съм го направил за да го харесват посетителите, а не webmaster-ите. Покажи тоя сайт на 10 човека които не са уебмастъри и ще видиш че ще го харесат и ще се забавляват. Аз се интересувам от мнението ви колеги, но какво ми пука че уебмастърите, които не са чак толкова голяма част от населението не ми харесват сайта след като другите хора го харесват. Аз с кой ще се съобразява? С мнозинството или с малцинството? Естествено че ще правя нещо, което се харесва на колкото се може повече хора.
 
Ма майкоо ... по заблуден човек от теб не съм виждал, ЧЕСТНО. Кой мислиш, че ще влезне в тоя сайт? Сайтовете се правят така, че да не дразнят очите, вниманието на посетителя да се привлече върху най-важното нещо от сайта и той да е подреден, линковете да са систематизирани ... абе сичко да му е наред. Като влезна в твой сайт виждам една чернилка и разхвърляни неща по целия екран - чатове картинки текст. Мога да ти дам един линк да видиш, че братовчедка ми в 5 клас си е направила сайт, в дир.бг мисля че беше (т.е. не го е писала тя), но изглежда 6712476215124 пъти по добре от твоя. И да ти кажа честно не мисля, че някой посетител ще го хареса това. Това е моето мнение, но както виждам и други го споделят.

П.П. После мога да ви покажа една моя работа, но сега все още я завършвам :wink:
 
И да ти кажа честно не мисля, че някой посетител ще го хареса това.
Пробвай! Дай сайта ми на 10 хора, които не са уебмастъри и ела после да кажеш колко от тях са го харесали. Твойта братовчетка едва ли я хвалят толкова, колкото мен ме хвалят за моя сайт. Първо покажи сайта ми на 10 човека и ги питай кво мислят и тогава спори. Ама го покажи на 10 млади хора, които са чатъри, защото за такива ора съм направил сайта.


Сайтовете се правят така, че да не дразнят очите
Аз забелязвам че моя сайт забавлява хората, а не ги дразни, защо си мислиш че щом теб те дразни значи и другите ги дразни?


Като влезна в твой сайт виждам една чернилка и разхвърляни неща по целия екран - чатове картинки текст
Ето ти неподреден и разхвърлян сайт http://gogo-sexy.hit.bg/ На моя сайт кое му е неподреденото?
вниманието на посетителя да се привлече върху най-важното нещо от сайта
Вниманието на мойте посетители не се ли привлича от най-важното нещо? Влизаш и по средата БАМ-чат. Ето най важното нещо се вижда.


Това е моето мнение, но както виждам и други го споделят.
Само уебмастърите ти споделят мнението, чатърите ми харесват сайта. Събери мнения за сайта ми сред чатърите да видиш че ще го харесат. Все едно аз да правя анкета сред феновете на метала дали поп-фолка е хубав. Естествено че ако така правя анкетата ще излезе че чалгата не е хубава.
 
Сайта ти съкс , всеки ти го каза.... Ти или си много глупав ( с извинение) или си толкова глупав , че се правиш на още по-глупав....и заблуден.
Напълно съм съгласен с @Freak
 
хаха @ZzZaPyr за първи път и ти се съгласяваш с моето мнение :wink: А аз лично мисля да не споря повече с Деян Марковски, защото ми се вижда безмислено. Прави каквото си знаеш, но трябва да приемаш и критика (в началото и аз бях като тебе ... всмисъл не съм правил толкова отчайващи сайтове, а просто си мислех, че това, което правя, е еб*ти якото и хората, които ме критикуват, не са прави, но после разбрах, че не е така) :shock:

П.П. Сега малко ОФТОПИК: @ZzZaPyr включи си Скайп, за да се разберем какво ще правим утре
 
ZzZaPyr каза:
Сайта ти съкс , всеки ти го каза....
Аре не ми обиждай сайта! Пфуууууууу! И казах вече не не всеки ми го казва, а само уебмастърите ми го казват, уебмастърите не са всички интернет потребители. Аз казах да се поинтересувате какво е мнението на хората, които не са уебмастъри, но ти явно не четеш много съсредоточено.
 
Диди пуснах сайта ти м/у мой приятели. Единствено името на сайта им хареса. А какво казаха за сайта ти ще го спестя.
Възраста им е 18-33.
Професий - къдрови войник, пожарникар, ученик, оператор в зала, частна охрана и секретарка.
Скоро време очаквай от 2ма DJ, счетоводител и webdisinger :)
 
Freak каза:
@DEATH много ще съм ти благодарен, ако кажеш някое мнение от "анкетата", която си провел, за да може да вразумиш "дидинцето" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Всички мнениея ще ги вкарам под общ знаменател и ще ги перифразирам възможно най-нежно.

"Това е жалко подобие на сайт" :roll:

arsenal каза:
Аз искам да чуя мнението на Уебдизайнера :)

Като влезе в скайп ще го питам. Той това и работи.
 
arsenal каза:
Аз искам да чуя мнението на Уебдизайнера :)
хаха , интересно какво ще каже нали...
Подксазка , Диди : "Това защо ми го показваш - брат ми на 8 прави по-хубави "сайтове" "
 
Браво Деянски!

Продължавай все така и да не ти пука!

Изкефи ме че събираш парички за LEGO Mindstorms NXT... страшна играчка е!
 
DeyanMarkovski каза:
Може да е играчка, но от него ще направя робот и ще го пратя при вас д ви откъсне топките!

Ако успееш да го зглобиш :roll:


Разглобено LEGO Mindstorms NXT
_Lego%20Mindstorms%20NXT.jpg


Зглобено
mindstormsnxtspike.jpg
LEGO_Mindstorms_NXT.sized.jpg
 
Играехме си с колички,стражари и апаши, жоманка, футбол ....
 

Горе