Xscape
Member
@metaverse - абсолютно съм съгласен. Според анализаторите доста регионални банки би трябвало да изчезнат, според мен... просто пазара ще се поразчисти, като всеки път.
Това не е вярно за Revolut, акциите са на твое име.акциите не са на твое име
Това не е вярно за Revolut, акциите са на твое име.
Специално VFC мисля че си струва да се държат ... те си носят дивидент , макар и вече по-нисък . Самата компания според мен ще тръгне нагоре в момента в който започнат да спрат да пипат лихвените % нагоре и започне обратната игра ... Моята средна цена също е 28 ... та ще си ги държа . Другата компания не я познавам .Знам че темата е за друго,но моля за съвет.Покрай незнанието си се набутах с 300 акции на TRIP на по 23 долара и 300 акции на VFC на по 28 долара.Вече няколко месеца ги чакам,но почна да ми писва и да се отчайвам.Въпроса е да чакам ли още(като през това време пропуснах доста други хубави възможности),да инвестирам още,примерно по още 300бр за да сваля цената(като рискувам още повече да се набутам), или да се отървавам на загуба и да влагам в друго.
@metaverseИли по-простичко казано - икономическия господар на света не са тези, живеещи на кредит.