Нов заем от 8 милиарда евро!!!

От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

РБ са:
Костов,който разпродаде заводи и предприятия за по 1$.
Пръмова,която затвори 2 блока на АЕЦ Козлодуй.
Меглена Кунева е снаха на Иван Пръмов - точно тоя, дето през комунизма разстреля протестиращите работници от Тютюневия завод в Пловдив.
Костов никога не е бил член на СДС, той си беше проект на Луканов. Асистента. Разпродажбата на заводи беше за наши хора - бивши доносници и видни партийни комунистически лидери.

Меглена Кунева е снаха на Иван Пръмов - точно тоя, дето през комунизма разстреля протестиращите работници от Тютюневия завод в Пловдив.
Костов никога не е бил член на СДС, той си беше проект на Луканов. Асистента. Разпродажбата на заводи беше за наши хора - бивши доносници и видни партийни комунистически лидери.

А Боко какъв е?

Всички сегашни са свързани с миналото. СДС не направиха лустрация, тогава когато беше възможно. Вече минаха над 20 години, лустрацията е невъзможна и всички сме обречени да се пържим в посткомунистическия псевдодемократичен ад, докато не измрат всички свързани със стария режим и шуробаджанащината им.

А Боко какъв е?

Убеден комунист - Един от малкото, който след отпадането на политизацията в армията и полицията демонстративно напуска МВР защото не иска да си хвърли партийният билет. Аферим на всички антикомунисти дето гласуват за ГРОБ

Виж сега, колкото и да съм против комунизма, не можем да твърдим, че Боко е убеден комунист. Т.е. не повече от всички западни лидери превърнали Европа в марксиско-лениниска клоака населена от афро-азиатци. Въобще, всеки уж антикомунист и демократ, който поддържа модерните схващания на запада, трябва да се прегледа за шизофрения.

Питам форумните герберасти защото ако те си нямат идея то явно всичко опира до любовта към вожда

Учудвам се, че нито един от форумните гробоформатори не отговори на въпроса ти. Явно наистина всичко опира до любовта към вожда(до колкото знам такава любов към вожда има и в едната от Кореите). :lol:

Учудвам се, че нито един от форумните гробоформатори не отговори на въпроса ти. Явно наистина всичко опира до любовта към вожда(до колкото знам такава любов към вожда има и в едната от Кореите). :lol:
Едва ли. Просто на всички им е ясно, че в тая държава не трябва да има и една педя държавно предприятие. Всичко държавно се манипулира политически, бива крадено и третирано като частна собственост на властимащите в момента. Всички държавни предприятия работят на загуба и са заринати 2 метра под земята от заеми.
Много бих се радвал някой кърваво-червен да ме оспори с реален пример от родната ни кочина.

Това няма как да се случи в сегашно време след пребоядисването на крадци с цел да минат незабелязани когато крадат!!!
Едва ли. Просто на всички им е ясно, че в тая държава не трябва да има и една педя държавно предприятие. Всичко държавно се манипулира политически, бива крадено и третирано като частна собственост на властимащите в момента. Всички държавни предприятия работят на загуба и са заринати 2 метра под земята от заеми.
Много бих се радвал някой кърваво-червен да ме оспори с реален пример от родната ни кочина.

Те точно най-кърваво червените преди 25г. сега се правят на сини и зелени,но в действителност са фекално кафеви.

Принципно мога да ти кажа няколко(дано не ме окичиш в червено) - АЕЦ-а, пристанище Варна(за разлика от Бургас), Летище София, БФБ и латушкането на БДЖ товарни превози + задодите на Арсенал от печелившата им страната. Та това е и като го погледнеш, ще видиш че е правено от преди нам си колко години и е важна компонентна от инфрастурктура - трудно да работи на загуба, не че НЕК не е същото де. Като цяло няма нищо на печалба създадено от държавата за последните 25 години. Всичко е цицане и водена на Цоцална политика - стил БДЖ-то.

Те точно най-кърваво червените преди 25г. сега се правят на сини и зелени,но в действителност са фекално кафеви.
Ша са сетиш! Поне за това сме на едно мнение. Но още ние рано да ревем. Като не щяхме кървав преврат и лустрация, сега още десетки години ще им сърбаме попарата, на бившите партийни секретари и секретарки. Народа все още не се сеща, че именно БКП взе парите, а после и предприятията, които фалира и продаде за скрап. Младите няма от къде да научат, че сме имали над 160 концлагера, щото политиците ни изкривиха и историята.

Ша са сетиш! Поне за това сме на едно мнение. Но още ние рано да ревем. Като не щяхме кървав преврат и лустрация, сега още десетки години ще им сърбаме попарата, на бившите партийни секретари и секретарки. Народа все още не се сеща, че именно БКП взе парите, а после и предприятията, които фалира и продаде за скрап. Младите няма от къде да научат, че сме имали над 160 концлагера, щото политиците ни изкривиха и историята.

Ама сега децата и внуците на БКП и ДС пак управляват, и теглят милиарди заеми, след като източиха колкото може Фискалния резерв и здравната каса.

Ама сега децата и внуците на БКП и ДС пак управляват, и теглят милиарди заеми, след като източиха колкото може Фискалния резерв и здравната каса.
Имаш ли предложение? Някой по-добър от тия? Станишев може би или Доган, а защо не и Болен?

Имаш ли предложение? Някой по-добър от тия? Станишев може би или Доган, а защо не и Болен?

Имам разбира се.Достатъчно е да са хора, които до 3-то коляно нямат роднинска връзка с БКП/ДС/МВР и всичките им производни конфигурации,които са и в сегашния парламент.Като лидери имам 2 предложения: Петър Бъчваров или Георги Василев от Република.бг. Като състав мога да ти кажа,че има много интелигентни,начетени,честни и съвестни млади хора,завършили или завършващи висшето си образование. Аз лично познавам двама души, които биха били идеални за министър на земеделието и на туризма.Всеки от нас познава по някой такъв.Читави хора има,но не искат да се занимават с политика именно,защото са читави.В името на България биха си изцапали ръцете,но трябва да им се даде картбланш да изкоренят плевелите в политиката и да тикнат крадците и предателите в затвора.Това е.Много е просто,елементарно даже.

Значи това правителство ще пуска емисии от ценни книжа на стойност 8 милиарда евро, които ще могат да се закупят в 4 банки.

източник: http://www.dnevnik.bg/biznes/finans...anki_shte_plasirat_bulgarski_knija_za_8_mlrd/

И сега подкрепящите герб моля да ми обяснят как така преди една година протестираха срещу евентуален заем от 1 милиард, а като дойдоха на власт се осраха от заеми.

Правете си профили момчета. И момичета. Ще дойде ден да ги осребрите.
Още един профил, продаден за политическо тролене.

Класика, кой ще каже първи горчиво :lol:

https://www.facebook.com/photo.php?...1234637429873.36386.1347324479&type=1&theater

Какво Горчиво - То тия и двамата са пасивни

Медсон - Кой е казал че иска държавни предприятия - Просто хората искат когато държавата даде монополите на частни дружества да може ефективно да ги контролира - А не горният педал от снимката да им ходи на крак да им докладва във Виена

Аз лично предпочитам монополите в БГ да са държавни - ВиК Енерго Атомна централа - БДЖ и тн. - Не че съм против свободният пазар но с такива политици които да правят приватизация по добре тези монополни предприятия да останат държавни макар и губещи - Все някога ще дойдат по добри времена и по качествени политици ама тогава няма да е останало нищо за управляване.

Той заема не беше ли за 16млр?! Може би и "безплатното" саниране е вътре

Горе