Нов заем от 8 милиарда евро!!!

От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

Всъщност може да се каже,че това е най-популисткото правителство в историята на България.Само за най-предателското все още са на кантар с Костов,но са на път да го задминат,ако изтеглят и тези 16 млрд. заем... :mad:

BurnX, продължавам да чакам да посочиш едно полезно за държавата действие направено от това правителство. Относно стабилността на банките те пратих да прочетеш за един кипърски кредитополучател. Явно не си си направил труда да почетеш или просто не страдаш от този порок наречен "четене". Еврофондовете могат да се третират като нещо полезно само ако посочиш конкретен проект, от който много хора са имали полза. Другото се нарича източване. Не мисля, че е голямо геройство да усвояваш/източваш някакви пари в посока твоя джоб.

Ти си късопаметен. Протестите бяха зсрещу високите цени на тока. Никой не искаше оставката на Бойко
Прав си. Обаче Борисов не пожела да направи нищо против ЕРП-тата и да разследва високите цени на тока. Това си беше една координирана атака на гърба на хората. Най-лесното беше да си подаде оставката и да вкара държавата в хаос. Хората искаха той да свърши нещо, а не да си подава оставката. Той обаче не го направи. Като негов привърженик, ще обясниш ли мотивите му?

Оценка за стоте дни на тиквата: :lol:

attachment.php

Виж файлът 11697

От: От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

Оценка за стоте дни на тиквата: :lol:

Виж файлът 11697

Братле,не се отваря файла. Иначе не знам как бих нарекъл тези 100 дни управление,може би на заглавието на първата книга на немски,която съм чел: „Rolltreppe abwаеrts“-в превод "Ескалатора надолу"...

От: От: От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

При мен си се вижда, аз го пуснах и като снимка. :)
Братле,не се отваря файла. Иначе не знам как бих нарекъл тези 100 дни управление,може би на заглавието на първата книга на немски,която съм чел: „Rolltreppe abwаеrts“-в превод "Ескалатора надолу"...

И аз не мога да отваря файла. Иначе на мен ми е любопитна мотивацията на BurnX да е фен на Бойко.

Е, не го ли виждате като снимка???
И аз не мога да отваря файла. Иначе на мен ми е любопитна мотивацията на BurnX да е фен на Бойко.

Е, не го ли виждате като снимка???

Не става, дори и кода ти го взех и пак не отваря.

То това не е от днес май, че и преди ми се е случвало трябва да кажем на блинки и кула, че нещо явно не е наред.

Чек сега го шернах в социалката ето го линка: http://younotepad.com/оценка-за-стоте-дни-на-тиквата-rofl-admin-shared-15273.html

Не става, дори и кода ти го взех и пак не отваря.

Кой се е объркал за образование да му пише среден 3?

От: От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

Прав си. Обаче Борисов не пожела да направи нищо против ЕРП-тата и да разследва високите цени на тока. Това си беше една координирана атака на гърба на хората. Най-лесното беше да си подаде оставката и да вкара държавата в хаос. Хората искаха той да свърши нещо, а не да си подава оставката. Той обаче не го направи. Като негов привърженик, ще обясниш ли мотивите му?

Реформи трябваха тогава , трябват и сега. Лошото е че протестите не бяха мирни като последните , а директно се стигна до бой с полицайте и счупени глави на Орлов мост. Тогава Бойко подаде оставката с цел да спрат тези боеве. Въпросът е че нямаше голям смисъл след като изборите бяха съвсем близо, но все пак протестите не ескалираха още.
И преди съм го писал , Бойко не е безгрешен , но е в пъти по правилен избор от БСП и ДПС. Не знам да има човек в тая държава , която обича тия 2 партии и да твърди , че са направили нещо за България (освен уни). Защото реално ако се гледа на нещата това са най-големите партии. Все някоя от тях ще е в управлението (дори и в коалиция , както е сега). Та вие ако искате да се завърне Пеевски и Доган Ко на власт и мислите , че те са по добри от сегашните управляващи - значи имате нещо сбъркано в главата. Те си сложиха огради - огради срещу собствения народ , който протестира цяла година . Искаха да крадат и когато бутнаха банката , тогава се махнаха. Сега в момента не са заемите проблема , проблема е че никой не вярва , че парите ще са за добро, тоест ще се използват за развитие на държавата. Аз разчитам това да е точно така. И защото Герб не управляват еднолично , а в коалиция е още по-добре за нас като народ - защото това ни дава по-голяма надежда , че изтеглените пари ще съживят икономиката и ще вдигнат стандарта на живот.

Съмнявам се да е бърнито 8) :lol:
Кой се е объркал за образование да му пише среден 3?

От: От: От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

Реформи трябваха тогава , трябват и сега. Лошото е че протестите не бяха мирни като последните , а директно се стигна до бой с полицайте и счупени глави на Орлов мост. Тогава Бойко подаде оставката с цел да спрат тези боеве. Въпросът е че нямаше голям смисъл след като изборите бяха съвсем близо, но все пак протестите не ескалираха още.
И преди съм го писал , Бойко не е безгрешен , но е в пъти по правилен избор от БСП и ДПС. Не знам да има човек в тая държава , която обича тия 2 партии и да твърди , че са направили нещо за България (освен уни). Защото реално ако се гледа на нещата това са най-големите партии. Все някоя от тях ще е в управлението (дори и в коалиция , както е сега). Та вие ако искате да се завърне Пеевски и Доган Ко на власт и мислите , че те са по добри от сегашните управляващи - значи имате нещо сбъркано в главата. Те си сложиха огради - огради срещу собствения народ , който протестира цяла година . Искаха да крадат и когато бутнаха банката , тогава се махнаха. Сега в момента не са заемите проблема , проблема е че никой не вярва , че парите ще са за добро, тоест ще се използват за развитие на държавата. Аз разчитам това да е точно така. И защото Герб не управляват еднолично , а в коалиция е още по-добре за нас като народ - защото това ни дава по-голяма надежда , че изтеглените пари ще съживят икономиката и ще вдигнат стандарта на живот.
Продължаваш да плашиш хората с БСП и ДПС и не можеш да посочиш някаква полза от управлението на ГЕРБ и техните дружки за народа. Не знам дали правиш разлика между реформи и говорене за реформи. За такива, които не правят нищо полезно за държавата, няма защо да гласувам. Ако си въобразяваш, че в момента не управлява Пеевски и компания, виж кого хвалят медиите му и къде се е прекредитирал след източването на КТБ. Има едно правило за успех в българската политика. За да управляваш спокойно в България трябва да си в добри отношения с ДПС. Ако не си, почва омаскаряване по медиите или пълно медийно затъмнение (т.е. ти спираш да съществуваш за обществото). Има и други лостове за бутане или недопускане до властта. Ако слушкаш и подпомагаш ДПС проектите за източване, тогава по медиите те представят като брат близнак на Чък Норис.

И преди съм го писал , Бойко не е безгрешен , но е в пъти по правилен избор от БСП и ДПС. Не знам да има човек в тая държава , която обича тия 2 партии и да твърди , че са направили нещо за България

Бърн и аз не ги обичам тези партии но когато фактите говорят само герберастите не мълчите

ФАКТИ

По време на управлението на БСП НДСВ ДПС - 2005-2009

Държавният дълг е намалял от 27% БВП на 13%
Фискалният Резерв се увеличи от 5 милиарда на 8 милиарда
Раждаемостта в България се увеличава до 80 000 бебета на година

По времето на ГРОБ 2009-2013

Външният дълг се увеличи от от 13% на 27% спрямо БВП
Фискалният резерв - намаля от 8 милиарда на 4 милиарда
Раждаемостта в България спада по ниско дори и от кризата 1997 - 64 000.

На това Бърни му се вика ГЕНОЦИД над българите - Така ще бъдете запомнени в историята - Като БЪЛГАРОУБИЙЦИ

Бърн и аз не ги обичам тези партии но когато фактите говорят само герберастите не мълчите

ФАКТИ

По време на управлението на БСП НДСВ ДПС - 2005-2009

Държавният дълг е намалял от 27% БВП на 13%
Фискалният Резерв се увеличи от 5 милиарда на 8 милиарда
Раждаемостта в България се увеличава до 80 000 бебета на година

По времето на ГРОБ 2009-2013

Външният дълг се увеличи от от 13% на 27% спрямо БВП
Фискалният резерв - намаля от 8 милиарда на 4 милиарда
Раждаемостта в България спада по ниско дори и от кризата 1997 - 64 000.

На това Бърни му се вика ГЕНОЦИД над българите - Така ще бъдете запомнени в историята - Като БЪЛГАРОУБИЙЦИ

Дай данни за другите страни от 2009. Или удобно забравяме световната икономическа криза ? В една Испания по тоя период имаше над 20 процента безработица.

Май нямаме друго правителство с толкова много заем изтеглен за толкова кратко време. Да не е почнала някаква нова световна криза?

Май нямаме друго правителство с толкова много заем изтеглен за толкова кратко време. Да не е почнала някаква нова световна криза?

Не просто предното правителствто ограби една банка :D

Бърн, хората искаха да се променят нещата с ЕРП-тата и другите, на които сме харизани. Твоят лидер обаче, не му стигнаха топките или просто се беше договорил с другите нещо, коеот ние не знаем. На такъв човек, каква вярва можеш да имаш?

Бърн, хората искаха да се променят нещата с ЕРП-тата и другите, на които сме харизани. Твоят лидер обаче, не му стигнаха топките или просто се беше договорил с другите нещо, коеот ние не знаем. На такъв човек, каква вярва можеш да имаш?

Нали БСП щяха да им отнемат лицензите? Защо не го направиха , една година малко ли беше? Или на приказки лесно ама на действия...

Горе