Страхотно изглежда миш-маша!
Миш-маша си беше ОК - не се коси за него, а кажи как вървят репетициите с гъдулката, че Лили сега ще се появи и със сигурност ще иска да знае ! Ако журито се увеличи, със сигурност ще бъде по-забавно за него (журито) и по-страшно за вас - виртуозите !:lol:Много благодаря!!! Върна ми самочувствието и ще добавя утре една манджа с пилешки гърди, за да ви се стимулират гърдичките с хормони. Днес даже бях отчаян и питах едни колеги, според тях как трябва да изглежда един миш-маш. Общоприето е да прилича на повърнато, затова му е и името такова, като бърканица, джурканица или несмляна храна, но явно на някои не им понася.
Ама ти така изведнъж.. Искаш да бъдеш четвъртият в журито, нали? Признай си!
Мисля, че можеш. Ако са на кулинарна тема, още по-добре - все ще има сайт с рецепти, който ще ти плати... за ракийка да има поне !Мислите ли, че мога да пиша статии? Рядко пиша, защото не съм уверен как ще се възприемат. Но тук има достатъчно дами, които предимно се занимават с писане на статии и печелят от тях като ги продават. Мога ли и аз да изкарам някой лев от статии, защото според > тази < моя тема, явно не мога да изкарам от друго пари (за ракия поне).
И :beer:, ама не се сдържах и е лепфнаф..
Крейзи, тия са аматьори ! Аз съм сигурна, че вие тримката можете да изкарате нещо на Стравински и ще ви е играчка. А за втори тур, ще искаме от вас да се изявите, като струнен оркестър - Уни - Цигулка; крейзи- гъдулка; Бластера - контрабас ! Знам, че ще се справите...
Абе къв е тоя кръст от краставица в средата, бе ? Тва да не е миш-машът на ордена на капуцините ??? Или е обреден миш-маш за деветини на някой дядо ? А салама изобщо няма да го коментирам... Тая манджа се яде с коричка 'лебец !абе има си разлика сега вижте тази помия:
http://www.album.bg/poli_5/images/14991791/
разводнен миш и маш с евтин салам от 3 лева килото.
не разбирам, защо качват подобни снимки, не ги ли е срам?
Абе къв е тоя кръст от краставица в средата, бе ? Тва да не е миш-машът на ордена на капуцините ??? Или е обреден миш-маш за деветини на някой дядо ? А салама изобщо няма да го коментирам... Тая манджа се яде с коричка 'лебец !
Гледам 12 страници станала тази тема. Викам си сигурно тука се развиват много сериозни дискусии. Ама няма. Само спам. Та да взема и аз да се разпиша...
Ааа, ние си ги редуваме: манджи - секс, манджи-секс... това не е края.@TheCrazyBastard е аз никога не гледам в кой раздела са темите. Съдя само по заглавията дали си заслужава четенето или не, в случая и по страниците. Гледам, че накрая на манджи сте го обърнали.
Брей, наистина жените много се еманципирахме, щом и в ''любовта минава през стомаха'' се изравнихме с мъжете ! Все пак съветите на крейзи са много мили, най-малкото защото мисли в дългосрочен план.Аз съм много доволен и ще пия още една ракия за @AMOUN, че чете моите мнения. Това не зная дали по-погрешка ме е премахнал от игнор листа, но си заслужава да му кажа Наздраве, щото днес е пич. :beer:
И аз се безпокоя за Уни-то наистина.. Ако някой го познава по-лично, може да сподели някаква информация за здравословното му състояние.
Обаче може и ни е да станахме много досадни в неговата тема и да му е неприятно, да е в нещо като депресия.
Та защо намесих манджите.. (Това може и да е и съвет към всички начинаещи). Ако искате за задържите една жена за малко повече от едно кафе, ако искате да я изчукате не веднъж, но поне и на сутринта, направете следните неща:
1. Пробвайте с романтичната вечеря на уни. Вариантите са 2: Като амуна на ресторант, или на домашно с домашно готвено. Вторият вариант ще впечатли, че може да сготвите пиле с картофи жената, а и леглото е много по-близо.. Направо я тръшкане, може и върху масата;
2. Ако искате да я впечатлите и да я чукате и сабалян, трябва поне веднъж да си направите зора да станете по-рано и да я изненадате с някой запечен сандвич, едно кафе... с райбер;
3. Ако вече живеете под един покрив, само че напоследък нямате късмет и не ви пускат - вероятно сте съгрешили! Направете едни палачинки на другата заран да замажете положението (аз така правя) и си карайте по старому след това.
и космонафтката я няма днес, да не се се събрали нещо да мъсруват двамата, а ние да се притесняваме?
Искам такава, в която доматите са нарязани под формата на разпятие и да я запазят до края на приготовлението ! Лукът може да е с форма на херувимчета, а чушките - мадоната с младенеца ! Като цяло манджата да пресъздава ''тайната вечеря'' - Успех ! Ти си космонафт, ще се справиш !Тук съм, издирвам най-зашеметяващите рецепти за миш-маш, за да разбия конкуренцията.